Viis võimalust, kuidas paraneda lahkuminekust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lahkuminekud on emotsionaalselt väga väsitavad ja rasked. Sa elad läbi nii tõuse ja mõõne, aga luba endale natukene aega, et paraneda enne, kui liigud uude suhtesse.

Siin on viis huvitavat nippi, mis aitavad sul eluga edasi minna. Neid vahendas Elite Daily.

  1. Korralda üks mõnus istumine või mine peole.

    See on kulunud nõuanne, aga sa pead sõpradega aega veetma, et natukene lõbutseda ja ennast taaskord hästi tunda.

  2. Tee midagi iseenda jaoks.

    Esimese asjane soovitame teha trenni, sest see vähendab stressi ja tõstab enesekindlust. Kui sulle üldse ei meeldi trenni teha, siis otsi mõni uus hobi, mida sa ei ole varem proovinud. Mõtle väljaspool kasti ja sa võid enda jaoks leida nii mõndagi uut ja huvitavat.

  3. Andu enda naudingutele.

    Jah, me ütleme, et sa peaksid masturbeerima. See on mõnu, mida sa saad iseendale teha. Sa võid uurida kõike, mis sul allpool toimub ja seda nautida.

  4. Õpi lahti laskma.

    See on loomulik, et inimesed hoiavad kinni teatud emotsioonidest, nii headest kui halbadest. Kui sa viimaks taipad, et on aeg lahti lasta, siis sa saad edasi liikuda. See ei juhtu üleöö ja su eksiga samaaegselt. Esialgu sa hakkad kindlasti analüüsima, mida sa tegid valesti, aga suhtes on alati kaks poolt ja kellelgi ei ole sulle õigus öelda, et sa oled hea või halb, sa oled eriline.

  5. Aktsepteeri ennast ja ole iseseisev.

    Kui sa oled esimesed neli sammu läbi käinud, siis oled sa paraja teekonna läbinud, et saada aru, et sa oled nüüd natukene iseseisvam uus inimene. Võib olla on sellisel juhul varsti aeg küps, et lasta enda ellu ja südamesse keegi teine, aga see ei tähenda, et sa peaksid iseendast loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles