Ema hirmutav kogemus: pisike tütar kadus haiglavoodist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal viis kahe lapse ema Lory Beth Snyder oma noorima, 4-kuuse Lorelia Arkansase osariigis asuvasse haiglasse. Haiglas selgus, et beebil oli tekkinud tõsine piimaallergia.

Vereproovide võtmine ja muud protseduurid väsitasid ema ning tütart niivõrd ära, et Snyder otsustas veidi puhata ja pani oma tütre hälli magama. Kui naine üles ärkas, polnud aga tütart enam voodis, kuhu ema oli ta magama pannud, kirjutab Good Housekeeping.

Snyder sattus paanikasse ja hakkas Lorelaid mööda haiglat taga otsima. Lõpuks leidis ta tütre ühest palatist võõra naise sülest. Palatis oli ka mitu haiglaõde ja Snyderi sõnul nad lihtsalt naersid ning mängisid Lorelaiga, justkui võõra lapse võtmine ja temaga mängimine oleks täiesti normaalne.

Snyder ei teadnud patsienti, kes tema tütart hoidis ega ka seda, mis põhjusel see inimene haiglas oli. Ta haaras Lorelai võõra naise sülest ja kiirustas palatist välja. Haiglaõed pakkisid beebi mähkmekoti kokku – selle sisu oli võõras palatis laiali – ja järgnesid Snyderile. Väidetavalt järgnes Snyderile ka võõras naine, kes ütles, et ta jätaks beebi temale ning läheks ise puhkama. Snyder ja tema pisike tütar paigutati seejärel haiglas erapalatisse. 

Pärast hirmutavat juhtumit võttis Snyder ühendust kohaliku politseijaoskonnaga ja jagas oma kogemust ka Facebookis. Politsei sõnul ei saanud Snyder võõra naise vastu süüdistust esitada, kuna puudusid tõendid selle kohta, et naine oleks lapsele liiga teinud. Snyderi arvates polnud see kuigi õiglane, sest tema silmis oli tegu inimrööviga. Haiglaesindaja ütles, et nende töötajad järgisid protokolli ega teinud midagi valesti. 

Politsei teeb hetkel koostööd haiglaga, et läbi viia uurimine, kuidas selline asi sai aset leida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles