Kirsti Timmer: armastus ei kao niisama mitte kuhugi

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kirsti Timmer arvas saates «Mida teie arvate?: Salasuhe», et armastus ei kao niisama mitte kuhugi, kui kirg ja tunne on olemas. «Armastuse sinu sees saab ära tappa ainult see inimene, keda sa armastad,» ütles ta.

Kirsti Timmer selgitas, et paratamatult tekivad inimeste vahel tülid, ka hästi toimiva suhte puhul, aga edasi oleneb sellest, kuidas üks või teine pool tülis käitub. Probleem tekib tema sõnul siis, kui üks pooltest on märksa õrnema hingega ja kogub kõike endasse, lastes end alla suruda.

«Mingi aeg, kui armastus on suur ja värske, siis alguses neelad ja neelad alla. Mida aeg edasi, seda rohkem see tunne lahtub ja suur kirg läheb üle. Jääb vastastikune austamine ja lugupidamine – see on teistsugune armastus –, aga siis enam nii kergelt andeks ei anna,» arutles Kirsti.

Selline olukord loob tema sõnul viimaks pinnase kõrvalsuhteks. «Keegi ülistab sind, tõstab taevasse ja pakub kõike seda, mida kodus ei saa,» lisas ta.

Kirsti rääkis sedagi, et on ise kasvanud peres, kus vanemad elasid koos tema pärast. Kui Kirsti sai 17, ütles ta emale, et ta on ära raisanud oma elu ja kas ta peaks siis selle eest aitäh ütlema. «Inimesed elavad koos, kui see tunne on alles. Mitte keegi ei saa minus ja mu mehes seda tunnet tekitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles