Postimehe nädalahoroskoop 13.–19. august

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Nii mõnegi tähemärgi jaoks on käes segane periood. Vaata, mida ennustavad tähed sulle!

Jäär 21. märts – 19. aprill

Pilk on tulevikku pööratud. Sead hoogsalt uusi sihte, ent seejuures tasuks analüüsida, millised on senised saavutused. Ilmselt on otstarbekas plaane täpsustada. Väga tähtsat rolli mängivad neil päevil sõbrad ja mõttekaaslased. Parimad kaaslased on need, kes julgevad olla sinuga ausad ja heasoovlikult kriitilised.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Töine õhkkond võib olla rahutu. Mingid muudatused on toimumas ning see tekitab ärevust ja inimestevahelisi pingeid. Keegi kaaslastest võib osutuda ohtlikuks konkurendiks. Nädala lõpupoole saad uut infot, asjad saavad selgemaks ning see annab sulle võimaluse otsustada, millest tuleb loobuda ja kuidas samme seada.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Ees ootab väga õpetlik nädal. Võib-olla saad üllatavaid, samas edasiviivaid vastuseid sind ammu vaevanud küsimustele, võib-olla õpid midagi sootuks uut. Kui lähed reisima või väljasõidule, juhtub ilmselt midagi meeldejäävat. Kindlat seljatagust ja tuge igas olukorras pakuvad lähisugulased.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Nädala algul tekib pingeid partnerlussuhetes. Raske on lähedast inimest mõista ja talle oma seisukohti selgeks teha. Seevastu on nädala teisel poolel õige aeg siirasteks jutuajamisteks tõsistel teemadel, mis suhet tugevdavad. Suuremate rahatehingute ettevõtmine on küllaltki riskantne.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Täiskuu aeg tõstab fookusesse armusuhete teema. See pole sobiv hetk tõsisteks jutuajamisteks – emotsioonid haaravad sind endasse ja varjutavad kaine mõistuse. Võimalik, et tunned kurbust, igatsust kellegi kättesaamatu järele. Igapäevaste kohustuste järjekindel täitmine aitab sisemist tasakaalu hoida.

Neitsi 23. august – 22. september

Aeg, mil peaksid rohkem iseendale ja oma tervisele mõtlema. Oled küll kohusetundlik, kuid teiste antud korralduste liiga usin täitmine võib sind koormata. Väga palju annab juurde see, kui saad tegeleda loominguliste hobidega. Ehk avastad enda juures imelise ande, millest sa varem teadlik ei olnud.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Tunned vajadust oma emotsioone jõuliselt väljendada. Eriti juhul, kui oled end viimasel ajal tagasi hoidnud, võib midagi ootamatult pinnale tõusta. Kui oled lapsevanema rollis, on suhtlus järeltulijatega intensiivne ja keeruline, samas aga edasiviiv. Võimalikud on arengud armusuhetes.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Keeruline on otsustada, mil määral pühenduda karjääri edendamisele, mil määral aga kodule ja perele. Tahad mõlemat, ent su soovid on liiga suured ja omavahel isegi vastuolus. Väga hea aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks, ka tunnete väljendamiseks loomingu kaudu.

Ambur 22. november – 21. detsember

Äriasjus on aeg jõuliseks edasiminekuks. Sul tuleb kolleegide või äripartneritega aus olla ja hoolega koostööd teha, siis on võimalik sooritada läbimurre. Ole kriitiline info suhtes, mis nüüd su kõrvu jõuab. Kaugeltki kõik, millest kuuled, ei pruugi tõsi olla. Keegi võib üritada sind segadusse ajada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto trigoon annab suurepäraseid võimalusi suhete arendamiseks. Varasemad ebakõlad jäävad seljataha, nende põhjused näivad ehk suisa naeruväärsed. Väljenda oma armastust julgelt, sulle vastatakse samaga. On võimalik viia suhe uuele tasandile ja suurendada ühtekuuluvustunnet.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Täiskuu Veevalaja märgis raputab sind tugevalt. Tahad olla see, kes sa oled, soovid oma elu ise juhtida, ent sul on tunne, et kaaslased üritavad liigselt mõju avaldada. Pingete vallandumise kaudu võivad asjad sinu jaoks palju selgemaks saada. Sul ei ole kahju jätta seljataha seda, mis on oma aja ära elanud.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Alateadvuse mõju on tugev. Võimalik, et näed kummalisi unenägusid, mis annavad sulle vihjeid tegelikkuses toimuva kohta. Sind võib paeluda müstika. Tahaksid ehk igapäevaelust eemalduda, argikohustused unustada ning elada oma siseilmas või lennukate unistuste maailmas.

 

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles