Populaarne toitumisnõustaja on sulatanud eestlased 50 000 kilo kergemaks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Orgu, toitumisnõustaja
Erik Orgu, toitumisnõustaja Foto: Erik Orgu erakogu

Eesti  populaarseima toitumisnõustaja Erik Orgu käe all on eestlased 2,5 aasta jooksul kaotanud 50 000 kilo üleliigset kehakaalu.

Erik Orgu veebikeskkond  avati üle kahe aasta tagasi. Keskkond pakub kasutajatele üle 300 tervisliku toiduretsepti, mis lisaks kaalukaotusele võimaldab kasutajal muuta oma toitumisharjumused täisväärtuslikuks ja tervislikuks. Toitumiskava on täiesti individuaalne, arvestades kasutaja maitse-eelistusi ning kohandub vastavalt nendele. See võimaldab olemasolevate retseptide baasil luua tuhandeid erinevaid variatsioone.

Toitumiskavade jälgimine on võimalik ka mobiilirakenduse vahendusel, mis sobib nii Androidi kui iOS kasutajatele. Erik Orgu toitumisnõustamise programmiga liitunu, kelle eesmärgiks on kaalukaotus, kaotab keskmiselt ühe kilo nädalas ning toitumiskavadel on arstlik heakskiit.

Erik Orgu on omandanud personaaltreeneri ja toitumisnõustaja kutsetunnistuse Londonis, Premier Training International kolledžis. Erik Orgu on oma enam kui kümneaastase karjääri jooksul aidanud inimestel kaalu langetada ja tervislikult toituda läbi tervislike eluviiside tutvustamise. «Kaalust alla võtmine ei tähenda tühja kõhtu, vaid hoopis vaheldusrikkaid maitsvaid toite, mis annavad hea energiataseme ja täiskõhutunde terveks päevaks,» usub spetsialist. 

Individuaalsete toitumiskavade abil kaalu kaotamine on eestlaste hulgas kasvav trend. Poolteist aastat tagasi turule tulnud Fitlap.ee pakub sarnast teenust ning nende keskkonnas võib lugeda juba 141 avalikust eduloost. Kodulehekülje andmetel on praeguseks kokku kaotatud üle kahe tonni üleliigseid kilosid, kuid Fitlap.ee asutaja ja peatreeneri Heikki Mägi sõnul on kaotatud kilode hulk meeletult suurem ning hetkel on keskkonnal 55 000 kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles