Meile meeldivad mehed (ja meie meeldime neile) (3)

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Irina Mägi / Meie Maa

Kuressaare kesklinnas, täpselt Laurentiuse kiriku vastas, seal, kus kunagi asus kalapood, hiljem restoran, ööklubi, kasiino ja piljardisaal, avas kahe kuu eest uksed Saaremaa uusim striptiisiklubi. Asutust peavad Mendi Kallavus ja Ruth Pere – ema ja tütar, kes ise postitantsu ei tantsi, küll aga kallavad jooki ning lubavad klientidel ennastki kostitada.

Royal Gentlemen’s Clubist ehk Kuninglikust Härrasmeeste Klubist on kiiresti saanud Kuressaare kesklinna nn Bermuda kolmnurga kindel osa. Lähedal tegutseb mitu ööelu edendavat asutust, baarid ja ööklubid, mille vahel liikumiseks tuleb vaid piltlikult ühest välja ja teise sisse astuda. Härrade klubi, mis avatud hiliste hommikutundideni, lõpetab paljude pidutsejate rändamise, ja siit edasi viib tee vaid koju. Nädalavahetustel ei tea tegelikult kunagi, millal baaridaam Mendi Kallavuse ja klubiomanik Ruth Pere töö-öö lõpeb, aga nad on sellise elurütmiga juba harjunud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles