Mehed räägivad: mida me naise magamistoast kindlasti leida ei taha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sina oled enda magamistoa üle uhke või on sul seal asju, mille paneksid peitu enne, kui mõne mehe külla kutsud? 

Cosmopolitan.co.uk uuris meestelt, mida nemad kindlasti ei tahaks naise magamistoast leida. Siin on meeste vastused.

Tony (28): «Enda pilte tema magamistoa seinal. Kui neid oleks seal väga palju, siis see hirmutaks kindlasti ära. Nagu mõnes õudusfilmis.»

Paul (29): «Tema poiss-sõpra.»

Seth (25): «Sellele on lihtne vastata. Mulle ei meeldi, kui naise magamistuba on väga segamini. Ma ei mõtle seda, et mõned riided vedelevad maas, vaid seda, kui tuba näeb välja, justkui seda poleks kaks aastat koristatud. Ja kui kuskil peaks olema hallitust või midagi... siis ma lasen jalga.»

Brian (27): «Kassi- või koerakarvu voodis. Ma ei vihka loomi, aga mulle ei meeldi, kui nende karvad on mu riietel ja igal pool mujal. Niimoodi ei saa ju kodust välja minna.»

Nick (24): «Ühe mu naissoost kaaslase magamistuba nägi välja, nagu see oleks 14-aastase tüdruku oma. Selline mulje jäi, et naine on krediitkaardi kätte saanud ja tellinud Amazonist kõikvõimalikke sisustuselemente, mis võiksid meeldida teismelisele tüdrukule. Kõik oli roosa ja satsiline. See pole ju kõige hullem asi maailmas, aga ma lihtsalt ei taha olla koos inimesega, kes kogub karvaseid mänguloomi. Ma mõistsin kohe, et see naine pole mulle.»

Jay (26): «Kui naine on oma vanematekodust välja kolinud, aga oma kooliaegsed trofeed ja auhinnad kaasa võtnud ning hoiab neid endiselt nähtaval kohal. See on hoiatav märk.»

Shaun (28): «Olin kunagi suhtes naisega, kel polnud magamistoas ühtegi lampi. Kui väljas läks pimedaks, siis ei näinud toas suurt midagi. Ma ei mõistnud seda siis ega mõista ka praegu.»

Kyle (29): «Oleks imelik, kui naise magamistoas poleks üldse mööblit. Ma ei mõtle seda, kui ta on äsja kolinud või kui tal pole raha mööbli jaoks, vaid seda, kui magamistuba näitab, et inimesel puudub iseloom. Kui seal on ainult voodi ja öökapp, ei midagi muud. Ei ühtegi dekoratiivset eset või ühtki asja, mis muudaks toa isiklikuks. See on hirmutav.»

Dylan (28): «Ma ei tahaks eest leida narkootikume.»

Chris (27): «Mulle ei meeldiks see, kui tema magamistoas vedeleksid mustad nõud. Ma vihkan seda, kui inimesed söövad oma magamistoas ja siis jätavad nõud vedelema. Miks nii tehakse? Kas nad tahavad, et igal pool oleks putukad? See on rõve.»

Kevin (26): «Magamistoas ei tohiks olla kassiliivakasti. Ma ei kavatse magada seal, kus kass käib häda tegemas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles