Seitse levinud seksuaalset unenägu ja nende tähendused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas oled kunagi hommikul ärgates meenutanud mõnda unenägu ja imestanud, kuidas sa midagi nii seksikat unes nägid? «See, et sina magad, ei tähenda, et sinu libiido magab,» sõnas seksuoloog Susan Block.

Tänu unenägudele saab alateadvus lahti harutada asjad, mis su igapäevaelu mõjutavad ja Blocki sõnul ei tasuks arvata, et seksuaalsed unenäod kajastavad üks-ühele reaalset elu. Men's Health palus Blockil välja tuua kõige enam levinud seksuaalsed unenäod ja nende tähendused.

1. Seks mõne tuttavaga

See unenägu ei tähenda, et sul on kiusatus oma partnerit petta mõne seksika naabri või tuttavaga. Blocki sõnul võib seda unenägu tõlgendada nii, et sa imetled seda inimest mingil põhjusel ja tahaksid, et ka sinul oleks mõni iseloomujoon, mis temal on. 

2. Seks ülemusega

See unenägu viitab, et sa tahaksid oma ülemusega lähedasem olla, aga see ei pruugi tingimata tähendada, et sa tahad temaga seksuaalset suhet luua. Kuna seks on väga intiimne tegevus, siis võib antud unenägu tähendada seda, et ülemuse ideed ja juhtimisstiil jäävad sulle väga arusaamatuks ning kaugeks, kuid sa tahaksid temaga paremini läbi saada.

3. Partneriga privaatse paiga otsimine

Kui näed unes seda, et tahaksite partneriga seksida, kuid ei leia selleks sobivat kohta, siis see võib viidata, et teievaheline side võiks tugevam olla. Mõtle hoolikalt järele, kas sul on partneri jaoks piisavalt aega või veedad sa oma vaba aja pigem tööasju ajades? Võib-olla oleks õige aeg teda kohtingule kutsuda.

4. Avalikus kohas seksimine

Sellist unenägu võid näha pärast seda, kui mõni pereliige või sõber on su partnerit kritiseerinud. Taolised olukorrad võivad kergesti tekitada tunde, et teised inimesed muudkui hindavad sinu armuelu.

5. Lendamine

Lendamine ei ole konkreetselt seksuaalse sisuga unenägu, ent see on siiski väga levinud unenägu. Lendamine tekitab täieliku vabaduse tunde. Blocki sõnul on unes lendamine seotud orgasmi saamisega. Taevasse tõusmine võib viidata, et voodielu ei paku sulle täielikku rahuldust.

6. Seks kuulsusega

Kui näed unes, et oled mõne kuulsusega vahekorras, siis seda võib tõlgendada nii, et sa tahaksid oma igapäevases elus rohkem rambivalguses olla. Kui tajud, et see on tõesti nii ja just seda sa oma ellu igatsedki, siis võta midagi ette, et oma elu muuta.

7. Eksi unes nägemine

Kui näed eksi harva unes, siis ei tasu muret tunda. Võib-olla on tema sünnipäev lähenemas või nägid lihtsalt tema pilti Facebookis. Kui sa näed teda aga sageli unes, siis see võib viidata, et su praeguses suhtes on midagi korrast ära ja sa peaksid sellele tähelepanu pöörama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles