Mees ootas lennujaamas 10 päeva oma kallimat, keda ei tulnudki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Hollandlane Alexander Pieter Cirk lendas Hiinasse, et kohtuda oma tüdruksõbraga, kellega ta oli kaks kuud varem interneti teel tutvunud. 41-aastane Cirk jäi lennujaama ootele, et tema tüdruksõber Zhang talle vastu tuleks, kuid kümme päeva hiljem oli mees endiselt lennujaamas ja ta toimetati haiglasse, kuna ta nägi üsna nõrk välja.

26-aastane Zhang sõnas kohalikule uudistekanalile, et kui mees ütles, et ta kavatseb Hiinasse lennata, et naisega kohtuda, arvas naine, et mees teeb nalja, sest see vahemaa on üsna pikk. Pärast selle «nalja» tegemist ei võtnud mees naisega mõnda aega ühendust, kirjutab Good Housekeeping.

Naine ei uskunud meest ka siis, kui mees saatis talle fotod lennupiletitest. Naise sõnul oli tal plaanis minna teise linna iluoperatsioonile, seega sel ajal, kui Cirk väidetavalt Hiina jõudis ja naist ootas, polnud naine üldse oma kodulinnas. See on ka põhjuseks, miks naise telefon oli kõik need kümme päeva välja lülitatud.

Zhang kinnitas, et ta on endiselt huvitatud mehega suhte loomisest, kuigi tänaseks pole teada, kas nad on pärast õnnetut vahejuhtumit ka suhelnud või kohtunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles