Gisele Bündchen, Adriana Lima ja teised – Brasiilia modellide paremik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlon Teixeira
Marlon Teixeira Foto: Vida Press

Rio olümpia on käes ja avatseremoonia on kohe ukse ees. Nüüd on aeg heita pilk kõige kuulsamatele Brasiilia modellidele. Sellest riigist on pärit ühed edukamad ja ilusamad modellid läbi aegade. 

Miks on Brasiilia modellid nii edukad?

Võib olla on asi päikeses ja elustiilis või selle riigi erilistes etnilistes geenides, vahendab Glamour. Tõenäoliselt on segu Ladina-Ameerikast, Aasiast, Aafrikast ja Euroopast loonud nii ilusad inimesed nagu on Brasiiliast pärit modellid.

Gisele Bündchen. Üks kõige enam teenivamaid modelle maailmas. Ta on teinud koostööd Victoria’s Secretiga, Versace, Chaneli ja paljude teiste maailmakuulsate brändidega.

Foto: STRINGER/BRAZIL/REUTERS

Alessandra Ambrosio. Pikaajaline Victoria’s Secreti modell.

Foto: BFA/Billy Farrell for Swarov/BFA/Sip

Izabel Goulart. Samuti Victoria’s Secreti modell ja Armani Exchange’i esinägu. Teda narriti koolis pikkuse pärast kaelkirjakuks.

Foto: SCANPIX

Adriana Lima. Ta on Gisele’i järel üks enim teenivamaid modelle maailmas. Lisaks on ta kõige pikema karjääriga model Victoria’s Secretis, ta alustas seal aastal 2000.

Foto: Michael Loccisano/AFP

Isabeli Fontana. Kuulus oma seksikate huulte ja sensuaalsema välimuse poolest. Teinud koostööd Calvin Kleini, Balenciaga ja Balmainiga.

Foto: Vida Press

Marlon Teixeira. Hispaania Glamouri ajakiri kuulutas ta 2015. aastal kõige ilusamaks meheks maailmas. Teinud koostööd Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli ja Jean Paul Gaultieriga.

Foto: Vida Press

Lais Ribeiro. Lisandus hiljuti Victoria’s Secreti modellide hulka ja on tuntud oma heategevuslike projektide poolest. Samuti teinud tööd nimekate brändide heaks.

Foto: Vida Press

Ana Beatriz Barros. Tema on Valentino lemmik ja samuti VS-i modell. 

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles