Kodumaine moebränd KiRiVOO läks keskkonnasõbralikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KiRiVOO / Eesti Vabaõhumuuseum

Kodumaine moebränd KiRiVOO lanseeris oma esimese naisterõivaste kollektsiooni Tähk, mis on valmistatud erinevatest keskonnasõbralikest kangastest nagu orgaaniline puuvill, bambuskangas ja orgaaniline siid.

KiRiVOO moedisaineri ja kaasasutaja Teele Koeli sõnul on uus kollektsioon inspiratsiooni leidnud Eestimaa viljapõldudelt, mille pehmelt sametiseid laineid suvel ja sügisel nautida saab. «Soovisin detaile sellest toredusest anda edasi ka loodud kollektsioonis,» selgitab Teele. «Lisaks meeldib rukkilillele vilja sees kasvada ja sealt ka valitud värvid.»

KiRiVOO missioon on luua ajatut, kaasaegset ja eristuvat kvaliteetmoodi tähelepanuga, tehes seda õigesti ehk mõeldes tulevikule. Klient, kes soetab KiRiVOO rõiva aitab ühtlasi ka maailma paremaks muuta, sest toetab jätkusuutliku moeööstuse arengut.

KiRiVOO asutaja Ines Karu-Salo sõnul on vaja rohkem hoolida. «Oled sa klient või lihtsalt Sõber, tule liitu ülemaailmse moerevolutsiooniga, toeta jätkusuutlikku mõtteviisi, sest vaid üheskoos suudame vähendada moetööstuse negatiivset mõju elukeskonnale.»

Brändi veebipoes on tänasest eelmüügis kümme uut keskonnasõbralikult disainitud raisterõivast: kleidid, seelikud, pluusid ja jakid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles