Romantika jõusaalis: kuidas spordiklubist kaaslast leida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Jõusaalist uue kaaslase leidmisel on mitu plussi. Esiteks on selge, et teil mõlemal on vähemalt üks ühine huvi, milleks on sport ja tervislik eluviis. Teiseks, jõusaalis oled sa tõenäoliselt ilma meigita ja higine ning kui sa talle sellisena meeldid, siis pestud ja sätituna oled sa kindlasti vähemalt sama atraktiivne. 

Arvestades seda, et tänapäeval käivad kõik inimesed jõusaalis kõrvaklappidega, et peletada eemale kõik ülejäänud inimesed, siis on natukene raske jõusaalis uusi tutvusi leida, vahendab Female First. Siiski on mõned nipid, mida tähele panna, kui soovid spordiklubis kellegagi tuttavaks saada.

1. Käi regulaarselt trennis

Pane paika, millistel päevadel sa trennis käid ja pea sellest kinni. Sellisel juhul on tõenäoline, et sa kohtad samu inimesi ja lõpuks on see isegi natukene imelik, kui te üksteist vähemalt peanoogutusega ei tervita. Nii võivad alguse saada romantilised suhted.

2. Ole ligipääsetav

Kasuta tervet  jõusaali, ära ole kogu aeg samas kohas. Nii on võimalus mitmetel inimestel sinuga rääkima tulla.

3. Ära pinguta üle

Jää kindlaks oma treeningplaanile. Ei ole mõtet tõsta suuremaid raskuskusi ja siis pärast kolmandat kordust näost punasena ja hingeldades trenni pooleli jätta. Inimesed saavad aru, kui sa ei tunne ennast oma nahas hästi. Katsu olla enesekindel ja keskendu oma treeningule. 

4. Jaga teadmisi, aga ära õpeta

Vaheta informatsiooni, mida ühe või teise masinaga teha saab, aga hoidu õpetamast. See ei ole väga hea algus, kui sa oma treeningpartnerile pidevalt õpetad, kuidas ta asju valesti teeb.

5. Ole sõbralik ja siiras

Naerata, ole sõbralik ja siiras. See ongi nii lihtne. Kui sa tahad, et sinu silmarõõm sinuga rääkima tuleks, siis viska talle aeg ajalt kelmikas pilk ja naerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles