Postimehe nädalahoroskoop 30. juuli – 5. august

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Alanud periood on nii mõnelegi meist seiklusrikas ning toob uusi huvitavaid tuuli. Vaata, mida lubab horoskoop sinu tähemärgile!

Jäär 21. märts – 19. aprill

Elu on seiklus, lähed julgelt sellele vastu. Oled üsnagi isepäine, tahad avastada uusi jahimaid ning kui keegi sind käsutab või tagasi hoida püüab, kannustab see sind põgenema. Eriti huvitav areng on võimalik armuasjus. Seltskonnaüritustel või hobidega tegeledes tekivad uued tutvused.  

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Tähelepanu on suuresti suhtlusel kõige lähedasemate inimestega. Vestlused kujunevad usalduslikeks, võimalik, et sulle usaldatakse seni hästi varjatud minevikusaladusi. Saadav info paneb sind olukorda uutmoodi hindama. On soodne periood perekondlike rahaasjade kordaajamiseks.  

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Aktiivse suhtlemise nädal. Eriti naudid sõpradega koos olemist, jutuajamised kujunevad põnevaks ja inspireerivaks. Tekkida võib uusi ideid, aga ka uusi suhteid. Keegi sõprusringist võib sulle ootamatult avaldada, et on juba mõnda aega kandnud oma südames õrnu tundeid sinu vastu. 

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Suudad hästi tööle keskenduda – näed pikaajalisi eesmärke ja täidad igapäevaseid ülesandeid kohusetundlikult. Saad aru, et iga väiksemgi edusamm viib sind lähemale sellele, mida saavutada üritad. Tänu headele suhetele ning oskuslikule läbirääkimisoskusele tekib äris uusi võimalusi.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Tähendusrikas nädal suhetes. Kui sul on püsipartner, annab liitu veelgi tugevdada. Kui sa aga alles otsid sobivad kaaslast, tasub nüüd elumere lainetesse viskuda. Mida rohkem ringi liigud ja inimestega suhtled, seda põnevamaid olukordi tekib. Sind võivad paeluda omapärased ja eksootilised tüübid. 

Neitsi 23. august – 22. september

Tunned end hästi, kui saad kodus olla ja aja maha võtta. Sobiv hetk selleks, et võtta ühendust vanema põlve sugulastega või siis kohtuda lapsepõlvesõpradega. Ühiste mälestuste meenutamine seob teid tugevamini ühte. Võib-olla saad oma esivanemate kohta ka uudset, üllatavat infot. 

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Aktiivne nädal suhete vallas. Armuda võid nüüd õige kergesti ja sellises kohas või olukorras, kus seda oodatagi ei oskaks. Ole suhtlusaldis ja naerata, nii leiavad õiged isikud ise tee sinuni. Sul ei ole vaja punnitada ja pingutada – ole see, kes sa oled, eriline ja kordumatu!

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Tunned end meelitatuna, kui sulle pakutakse tulutoovat tööotsa või kõrgemat ametikohta. Saad kinnitust sellele, et su oskusi ja tarkust hinnatakse kõrgelt. Enne kokkulepete sõlmimist ja lepingute allkirjastamist mõtle aga realistlikult, mis on sinu jaoks kõige õigem ja pikas perspektiivis kasulikum tee.

Ambur 22. november – 21. detsember

Päikese ja Saturni trigoon toetab kainet mõtlemist ja praktilist meelt. Mõtled enne tegutsema asumist pikalt ja põhjalikult. Hea aeg selleks, et alustada projekte, mis edenevad pisitasa ja toovad tulemusi alles aastate pärast. Võimalik, et sellistesse tegevustesse tasub kaasata partnereid piiri tagant.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Inimesed, keda sa enda arvates läbi ja lõhki tunned, võivad end nüüd sootuks uuest küljest näidata. Meeldivad üllatused lisavad tegutsemistahet, tekitavad uudishimu ja soovi veelgi rohkem infot hankida. Samuti võib sind haarata tung kodus midagi põhjalikult ümber korraldada, et ümbrust kaunimaks muuta.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad olla vaba ja sõltumatu, palju ringi liikuda ning inimestega mõtteid vahetada. Mõttelend on kiire ja kõrge, sinu ideed võivad vaimustust tekitada. Kui tegeled loominguga, tabab sind ilmselt inspiratsioonipuhang. Teel olles võid kohtuda võluvate vastassoo esindajatega, uued suhted on kerged tekkima.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Avaneda võivad uued võimalused äritehinguteks. Meeldiv suhtlus ja oskus inimestele juba esimesest silmapilgust hea mulje jätta aitab sul leida häid äripartnereid, töötajaid või kliente. Kui sind huvitab kõrgem positsioon karjääriredelil, tasub kindlakäeliselt ja rahulikult tegutsedes otsustav samm astuda.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles