Kuus viga, mida naised rinnahoidja kandmisel teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Varem sellel nädalal panime kirja vead, mida naised teevad aluspesu ostmisel ja kandmisel. Nüüd juhime tähelepanu naiste rindadele ja rinnahoidjatele. Sobiva rinnahoidja leidmine võib olla üsna keeruline, mistõttu naised kannavad tihti näiteks vale suurusega rinnahoidjat. 

Verlily Magazine küsis pesu proffidelt, millised on kõige tavalisemad vead, mida naised rinnahoidjat kandes teevad.

1. Sa kannad vale suurust. Kas oled märganud seda vahet, mis on rinna ja rinnahoidja korvi vahel? See tuleb sellest, et sa kannad liiga suure ümbermõõduga rinnahoidjat. Enamik naisi vajavad üks number väiksema ümbermõõduga ja üks number suurema korviga rinnahoidjat. Suurema osa rinnahoidja toest moodustab hoopis keha ümber olev osa, mitte korv.

2. Sa kannad rinnahoidjat vales kohas. Kui su rinnahoidja rihm on liiga kõrgel, siis rinnad on ees liiga madalal ja vastupidi. Rinnahoidja tagumine rihm peaks olema selja keskel. 

3. Su rinnahoidja traat on valesti. Rinnahoidja traat peaks olema nagu riiul su rindade jaoks. See peaks asetsema täpselt rindade all ja kahe rinna vahel olev keskmine osa peaks olema täiesti vastu nahka. Kui rinnahoidjas on liiga palju padjaosa, mis tekitab push-up- efekti, siis rinnahoidja traat kaotab oma mõtte, milleks on rindasid toestada. Õige asetuse korral ei tohiks rinnad korvi seest välja pressida või kogemata välja hüpata.

4. Rinnahoidja kinnitus on vale. Rinnahoidjatel on tavaliselt vähemalt kaks kuni neli kinnitust ja naised kipuvad kasutama kõige väiksemat varianti. Tegelikult on erinevad konksud mõeldud selleks, et kui aja jooksul rinnahoidja rihm venib, siis konksude abil saab selle taas pingesse tõmmata. See tähendab seda, et poes rinnahoidjat proovides aseta konksud esialgu kõige viimasesse auku ja seejärel liigu mõne aja kandmise möödumisel koomale. 

5. Rinnahoidja paelad on liiga pingesse tõmmatud. Jällegi, paelad ei ole mõeldud selleks, et parandada halvasti istuvat rinnahoidjat. Rinnahoidja paelade sättimiseks mõeldud koht ei tohiks olla rihmadest rohkem kui kahe sõrme kaugusel mitte õla peal või vastu seljal oleva rihma ülemist äärt. Paeltega saad parandada aja jooksul veninud rinnahoidja istuvust.

6. Sa kannad ühte rinnahoidjat liiga tihti. Ideaalis peaksid naised pärast kahte või kolme kandmiskorda rinnahoidjaid pesema. Enamik naisi kannab oma lemmikrinnahoidjat iga päev ja selle tulemusena on see välja veninud ega täida oma eesmärki ehk ei toesta enam rindu. Proovi oma lemmikrinnahoidjad jagada nädala peale ära nii, et sa ei peaks iga päev sama rinnahoidjat kandma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles