Supermodellide ilusa naha saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jourdan Dunn
Jourdan Dunn Foto: Vida Press

Oled sa kunagi vaadanud Victoria’s Secreti moešõud ja mõelnud, kuidas on see võimalik, et igal modellil on nii ilus näonahk? Lisaks sellele, et neil on suurepärane jume ja proffide poolt tehtud meik, tunnistasid paljud neist, et C-vitamiin moodustab tähtsa osa nende menüüst. 

Alessandra Ambrosio, Jourdan Dunn ja Jasmine Tookes, et nimetada vaid mõned, tunnistasid kõik, et ilusa näonaha saladus peitub C-vitamiinis.

C-vitamiin on antioksüdant ja ravib päikese poolt kahjustada saanud nahka. Lisaks aitab see kiirendada kollageeni teket, mis aitab uue ja noore naha moodustamisel. See võib olla lahendus, mida sa oled kaua otsinud. Supermodellid rääkisid, et  C-vitamiin pidavat vähendama tumedaid laike silmade alla ja näonaha punetust.

Tahad muuta oma näonahka nooruslikumaks ja värskeks? Proovi C-vitamiiniga näomaske või –kreeme ja söö tsitruselisi puuvilju. Loodetavasti see tõesti töötab, vähemalt supermodellid ju kinnitavad.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles