Üheksa lahedat ideed, kuidas suvel sünnipäeva tähistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sa oled üks neist õnnelikest või mitte nii õnnelikest inimestest, kellel on suvel sünnipäev? Suvel on tihti nii, et väga paljud sõbrad on kuskile ära sõitnud ja ei saa sünnipäevale tulla. Teisalt on suvisel sünnipäeval võrreldes talvisega palju eeliseid. Suvel saab minna välja matkama, korraldada pikniku või minna festivalile. Panime kirja lõbusad ideed, kuidas teha suvine sünnipäev meeldejäävaks. 

Kõik sünnipäevad ei pea olema ühesugused ja baar või restoran ei ole ainukesed valikud, kui hakkad sünnipäeva planeerima, vahendab College Fashion. Panime kirja lahedad ideed, millest saada inspiratsiooni, et korraldada endale või sõbrannale meeldejääv sünnipäev.

Esiteks pane kirja järgmised olulised punktid:

  • Mis on peo teema? Päev rannas, matkamine, spaa vms.
  • Kui palju inimesi peole tuleb? Kas ainult sõbrad või sugulased ka?
  • Mis on peo eelarve?
  • Kas sa pead sünnipäeva üksinda või tahaksid mõne sõbrannaga koos pidada?

Nüüd ideede juurde.

  1. Päev linnas. Kas sa oled oma kodulinnas turist olnud? Kogu sõbrannad kokku ja käige läbi kõik vaatamisväärsused, kas kodulinnas või mõnes lähedal olevas linnas. Sellest saab kindlasti meeldejääv päev.
  2. Päev rannas. See sõltub muidugi ilmast, aga rannas annab palju asju teha: võimalus mängida võrkpalli, ujuda ja pidada piknikku. Lisaks saate kena jume ja lõbusad pildid.
  3. Tee midagi sellist, mida sa alati oled tahtnud teha. Kas sul on nimekiri asjadest, mida sa oma elus teha tahad? Võib-olla oled alati tahtnud veelauaga sõita või langevarjuga hüpata, siis ajasta see oma sünnipäeva päevale ja tee see lihtsalt ära.
  4. Mine kuskile, kuhu sa oled alati tahtnud minna. Kas sul on mõni koht, kuhu sa oled alati tahtnud minna ja kuhu mõni su sõbranna oleks nõus kaasa tulema? See võib olla raba, rand, mõni mägi, koopad või midagi muud, mida sa alati oled külastada tahtnud.
  5. Minge matkama. Looduses matkamine on tore viis, kuidas terve päev ära sisustada värske õhu ja ilusate vaadetega, lisaks saate pidada piknikku ja laulda kõva häälega sünnipäevalaulu, sest te ei häiri mitte kedagi.
  6. Poodlemine ja spaa-päev. See on väga lihtne ja tore viis sünnipäeva pidada. Selle peale ei pea palju raha minema, võite minna lihtsalt juuksurisse soengut värskendama ja pärast käia mõnes poes või kinos. Lihtsalt lahe päev koos sõpradega.
  7. Minge mängige bowling'ut. Sööge, jooge ja pidage maha üks vinge bowling'u-võistlus.
  8. Külastage mõnda festivali või laata. Suvel on väga palju erinevaid üritusi, mida külastada. See on kindlasti üks lahe viis, kuidas sünnipäeva tähistada.
  9. Korralda teemapidu. Vali välja mõni film või ajastu, mida kõik külalised peavad riietust valides järgima. Kindlasti meeldejääv ja lõbus viis, kuidas sünnipäeva tähistada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles