Uus trend: lapsele nimeks Pokémon Go tegelase nimi!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ameerika Ühendriikides lööb laineid uus kuum trend – ühes populaarse mänguga Pokémon Go on hakanud fännidest lapsevanemad oma võsukestele just selle mängu karakterite järgi nimesid panema.

BBC vahendab Baby Centerit, mille kinnitusel on aina rohkem vastsündinuid saanud nimedeks Roselia, Ash, Eevee ja Onyx. USA lapsevanematele suunatud saidi kinnitusel on pooled selle kasutajatest agarad «poketajad», kuid hetkel pole veel selge, kui paljud neist sooviks panna oma tittedele nimeks Bulbasaur või Venonat.

«Lapsevanemad vaatavad nimeinspiratsiooni otsinguil alati poppkultuuri suunas ning praegu ei ole midagi kuumemat kui Pokémon Go,» ütleb Baby Centeri peatoimetaja Linday Murray. «On võimalik, et vanemate entusiasm süütab taas armastuse selle brändi vastu ning on oodata laiaulatuslikku nimetrendi.»

Veebikülg uurib vanematelt registreerimisel, mis nad oma lastele nimeks panevad. Siin on nimekiri kümnest kõige populaarsemast nimest, mis on inspiratsiooni just uuest trendikast mängust saanud.

  1. Roselia
  2. Onyx
  3. Star
  4. Eevee
  5. Ivy
  6. Ash
  7. Shay
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles