Adriana Lima ilusaladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriana Lima
Adriana Lima Foto: Vida Press

Adriana Lima on supermodell, kes ei karda sotsiaalmeediasse postitada pilte higisest, punasest ja ilma meigita näost, ilma filtrita, täpselt nii nagu ta päriselt välja näeb. Ja ta on imeilus! Kuidas ta seda teeb? Mis on Adriana ilusaladused?

Instagram on täis pilte #TeamLima punaste ja higiste nägudega tüdrukutest, kes kõik temast eeskuju võtavad.  35- aastane supermodell jagas Cosmopolitanile oma ilusaladusi muuhulgas seda, kuidas üle öö punnidest vabaneda ja mida teha huvitavat saab teha avokaadoga.

 

  • Näonahk. Adriana Lima ei lahku kodust ilma päikesekreemita. Arvestades seda, et ta on päris Brasiiliast, on see muidugi arusaadav, aga ka Eesti kliimas tuleks naha eest hoolt kanda.
  • Kuidas saada ööga punnidest lahti? Adriana soovitab õhtul punni peale kanda natukene valget hambapastat või teepuuõli ning hommikul see lihtsalt maha pesta. Nii saadki hommikuks tüütust vistrikust lahti.
  • Igapäevane ilurutiin. «Tavaliselt ma pikendan natukene kulmupliiatsiga oma kulme, kasutan ripmsesušši ja huulepalsamit. Õhtul lisan natukene punast huulepulka ja kõik,» räägib Adriana.
  • Treening. Adrianale meeldib poks, aga ta reisib väga palju ja siis ta tavaliselt jookseb ning teeb natukene jõudu, et ennast vormis hoida.
  • Motivatsioon. Supermodell ütleb, et tal on lapsed ja töö tõttu reisib ta palju ringi, seetõttu peab ta alati vormis olema ja ta teab, kui hea tunne on pärast treeningut. Ta sööb ainult tervislikke toite: puuvilju, juurvilju, pähkleid ja valku.
  • Ideaalne selfie. Tavaliselt teeb ta pilte suunaga ülevalt alla.
  • Ilunipp: Adriana ilusate juuste saladus on kord nädalas palsamiga koos terve avokaado juustesse kanda ja pärast välja loputada. See pidi andma juustele särava läike.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles