Disainer Liina Stein ja moeekspert Kristjaana Mere otsivad moetalente

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Samsung

Tuntud Eesti rõivadisainer Liina Stein ja üks enim jälgitud moeblogija Kristjaana Mere kutsuvad koostöös Samsungiga Eesti andekaid moe- ja disainihuvilisi noori osalema konkursil, et täita kahe talendi unistused.

Moetalentide konkursi üks võitjatest saab disainer Liina Steini käe all tutvuda moetööstuse igapäevaeluga ning alustada oma isikliku kollektsiooni loomisega. 

Liina Stein
Liina Stein Foto: Samsung

«Mulle tundub, et parim viis õppimiseks on tegutseda,» arvab Liina. «Selleks käime võitjaga läbi kõik eduka disaineri võtmetegevused, alates visandite loomisest kuni disainerrõivaste müügini välja. Soovin jagada oma kogemusi ja julgustada disainikategooria võitjat sedavõrd, et ta oleks eksperimendi lõpuks valmis kätt proovima ka õhtukleidi loomisel mõnele Eesti trenditeadlikule staarile.»

Konkursi teine võitja saab moeekspert Kristjaana Mere suunamisel proovida modelli igapäevaelu, kuhu kuuluvad nii pildistamised, ülesastumised moešõudel kui ka stilistika.

Kristjaana Mere
Kristjaana Mere Foto: Samsung

«Praeguses moemaailmas ei piisa enam vaid välimusest, tähtis on olla eneseteadlik ja huvitav isiksus ning silma paista,» teab Kristjaana. «Juba mitu hooaega on maailmatuntud disainerid valinud oma modelle nende Instagrami-konto professionaalsuse ja jälgijate põhjal, jõudmaks kiirelt ja vahetult potentsiaalsete klientideni. Seetõttu keskendume ka meie võitjaga talle ilusa online-portfoolio koostamisele, alates stilistikast ja pildistamistest ning lõpetades fototöötluse ja enesepresenteerimisega.» 

Samsungi Facebooki-lehel toimuvast moetalentide konkursist on oodatud osa võtma kõik trenditeadlikud noored.  Selleks, et oma moealane unistus teoks teha, tuleb kampaania postituse alla kirjutada, miks just sina peaksid osutuma võitjaks. Konkursile võib esitada ka oma fashionistast sõbra või tuttava. Kõikide osalejate vahel valib Samsung koos Liina Steini ja Kristjaana Merega välja kaks silmapaistvat talenti, kes asuvad mentorite käe all oma unistusi täitma. Konkursile saab kandideerida kuni 14. augustini, võitjad kuulutatakse välja 26. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles