Blogija näitab kõigile, et kaal on ainult number

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Blogija Kelsey Wells, kes järgib Kayla Itsinesi treeningprogrammi, näitab kõigile, et kaal on ainult number, mida ei tasuks südamesse võtta. Selle asemel soovitab naine keskenduda oma tervise parandamisele ja õnnelikkusele. 

Kaheksa nädalat pärast sünnitust otsustas Kelsey taas treenima hakata ja tema algkaal oli sel hetkel ligi 65 kilogrammi, vahendab Cosmopolitani. Ta otsustas, et tema ideaalkaal on umbes 10 kilogrammi vähem, siis ta mahuks oma unistuste teksastesse. Kelsey oli tubli ja täitis oma unistuse, aga see ei teinud teda õnnelikuks. Nüüd kaalub ta ligi 63.5 kilogrammi ja on paremas vormis, kui kunagi varem. 

«Jumal tänatud, et ma hakkasin viimaks edu mõõtma asjades, mis tegelikult loevad: tugevus, vastupidavus, energilisus, tervislikkus ja õnnelikkus. Mul ei ole kunagi nii palju lihasmassi ja nii vähe rasva olnud kui praegu. Ma ei ole endaga kunagi nii rahul olnud. Ja ma ütlen, et kaalunumber käigu, kus kurat! Eelmine nädal astusin ma kaalule ja karjusin sellele «Käi kuradile!» Ma arvan, et kõik peaksid sama tegema,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles