Ettevaatust: kaheksa ohtlikku püksikupahet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tuleb välja, et aluspesu kandmine on tõeline teadus. Siin on mõned aluspesupatud, mida me iga päev teeme.

Aluspesu on midagi, mida me kanname iga päev. Saad teada, millist aluspesu tasub osta ja kuidas seda kanda. Panime kirja kaheksa püksikupahet, mida vahendab PureWow.

  1. Liiga väikesed püksikud. Aluspesu puhul osta pigem üks number suuremad kui väiksemad püksid, et nad ei sooniks sisse ega hakkaks silma, kui kannad liibuvat kleiti või seelikut.

  2. Kannad oma riietusega valesid püksikuid. Tundub, et liibuva kleidiga oleks kõige parem valik stringid, aga see ei pruugi nii olla. Vaata erinevaid materjale ja värve, võib olla leiad isegi midagi paremat.

  3. Suurte õmblustega aluspesu. Otsi poest selliseid pükse, millel oleksid lamedad ja tihedad õmblused, need ei sooni nahka ja ei paista riietuse alt välja.

  4. Võrgust aluspesu kandmine suvel. See tundub hea mõte, aga tegelikult ei lase see materjal nahal hingata ja paneb higistama. Kõige paremad on puuvillased ja bambusest tehtud aluspüksid.

  5. Valge aluspesu kandmine valge riietusega. Valge tekitab nahal kontrasti, mis paistab kleidist läbi. Kanna valge riietusega ihuvärvi aluspesu.

  6. Heleda aluspesu kandmine tumeda riietusega. Tumeda riietusega kanna tumedat aluspesu.

  7. Aluspesu pesemine pesumasinas. Kuum vesi ja tsentrifuug ei ole aluspesu jaoks. Pese püksikuid käsitsi või madalal temperatuuril pesumasinas, aga sel juhul aseta need kindlasti võrgust pesukotti.

  8. Odava aluspesu ostmine. Investeeri mugavasse ja kvaliteetsesse aluspesusse, see püsib kauem kui odav ja kiirketis müüdav pesu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles