10 pisivalet, mis suhtes on lubatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hea suhe põhineb aususel, aga AUSÕNA, vahepeal on mõistlik natukene luisata, sest see on efektiivsem kui tõde. Loomulikult ei soovita me iga päev ja ainult valet rääkida, aga väiksed valed mõjuvad vahepeal suhtele hästi.

Cosmoplitan vahendab mõned sellised momendid, kus pisivale on parem kui tõde.

  1. Sul on täna õhtul kiire. Selles pole midagi halba, kui sa vajad ühte õhtut iseendale.

  2. Sulle meeldib tema lemmik saade. See on ikkagi aeg kaaslasega koos olla.

  3. Sa saad kõigist tema naljadest aru.

  4. Sa ei märganud, et ta särgil on plekk.

  5. Et sulle täiega maitsevad krevetid... Kuigi sa ei ole suur krevettide fänn, aga ta on sulle romantiliseks õhtusöögiks krevetipastat teinud.

  6. Sa magad veel. Mõni minut siia või sinna ei loe, sa ei pea kohe ta «oled sa üleval?» sõnumile vastama.

  7. Sa ei ole veel seda filmi näinud. Tõenäosus on, et filmiriiuli kerimisel peab üks lõpuks ütlema, et ei ole seda filmi näinud.

  8. Sa ei ole pahane, et ta ei tule su sõbranna sünnipäevale. Probleem on siis, kui ta ei tule mitte ükski kord, aga ühel korral saad ise hakkama ja peole jõudes unustad tusatuju niikuinii.

  9. Sa ei näinud ta sõnumit. See, et sa unustasid ta sõnumile vastata on väike viga, aga lihtsam on öelda, et sa lihtsalt ei näinud seda.

  10. Sa ei valeta kunagi. Ei, mitte kunagi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles