Paaride tühisena näivad probleemid, mis võivad viidata suhtekriisile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Siin on 12 märki, mis võivad osutada sellele, et teie suhtes võivad olla väikesed probleemid. See ei tähenda, et suhe on hukas, aga võib-olla peate korraks maha istuma ja arutama, mida üksteiselt ootate ja kuidas edasi minna.

Mõnest väikesest probleemist on lihtne mööda vaadata, vahendab Cosmopolitan, aga teinekord võivad need viidata alles ees olevale suuremale draamale.

  1. Sa oled alati esimene, kes ühendust võtab. Igal asjal on seletus, aga mõtle nii, kas teie vestlused üldse toimuksid, kui sa talle esimest sõnumit ei saadaks?

  2. Ta ei taha sinuga koos pilti teha. Mõned inimesed ei taha üldse piltidel olla, mis on okei, aga miks tema sotsiaalmeedia on pilte täis, aga mitte ükski neist ei ole sinuga.

  3. Ta ei reageeri su postitustele sotsiaalmeedias. Ta ei taha, et keegi näeb, et olete koos. Ta üritab oma suhet varjata.

  4. Ta ei ole enam füüsiliselt nii kiindunud kui varem. Aja jooksul muutub füüsiline pool suhtes kindlasti rahulikumaks, aga see ei tohi kaduda.

  5. Sa üritad tihti oma jutuga täita piinlikku vaikust.

  6. Sa ei hoolitse enam nii väga oma välimuse eest. Soovitame sul kohtinguõhtuks ikka natukene vaeva näha ja ennast üles lüüa. Su mees hindab seda.

  7. Su kaaslane ei tee enam väikeseid asju, mida sa tema juures alguses armastasid. Ei mingeid romantilisi üllatusi või õhtusööke, «tere hommikust» või «head ööd» sõnumeid – need kõik on lõppenud. Tuleta talle seda meelde, et need on väikesed asjad, mis loevad.

  8. Su kinnisidee on jälgida kõike, mida ta sotsiaalmeedias teeb.

  9. Teil on rohkem Netflix & Chilli kui veini ja õhtusööke.

  10. Ta ei tee kunagi plaane. Sa oled ainuke, kes viitsib planeerida teile õhtuseid ja päevaseid tegevusi, et teil oleks koos tore ja huvitav aega veeta.

  11. Sa kaebad pidevalt oma suhteprobleeme sõbrannadele. Üks asi on ühe asja südamelt ära rääkimine ja teine asi on iga päev telefonis halamine, mida su mees jälle tegi ja et sa oled nii õnnetu.

  12. Kui teile tundub, et tülide lahendamiseks kuluks liiga palju energiat. Head suhted nõuavad tööd ja nende nimel tuleb pingutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles