Uuringust selgus, et seks parandab sportlikku vormi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sportlased treenivad kõvasti enne suurvõistlusi. Kuidas on lood nende seksuaalse aktiivsusega? Uus uuring selgitas välja, et sportlased, kes on seksuaalselt aktiivsed, teevad paremaid tulemusi kui mitteaktiivsed.

Eksper ja treener Dr Mike Young ja seksmänguasju tootev firma Adam & Eve uurisid, milline on seos seksuaalse aktiivsuse ja sportlike tulemuste vahel, vahendab Cosmopolitan. Uuringus osales 21 mees- ja naissportlast, keda jälgiti kolme nädala jooksul. Uuriti seksuaalset aktiivsust, kiirust, tugevust ja erksust.

Füüsilised tulemused näitasid, et orgasmiga vallandunud keemiline reaktsioon võrdub samaga, mida mõned sportlased on proovinud dopinguga saavutada. Seksimine on põhimõtteliselt legaalne doping.

Psühholoogiselt järeldati, et vastavalt inimese tajule kipub reaalsus sellele vastama. See tähendab, kui sportlane uskus, et tema füüsiline vorm on pärast aktiivset voodielu parem, siis nii oligi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles