Naised paljastavad: tõeline põhjus, miks ma suhte lõpetasin

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tõenäoliselt oleme kõik läbi elanud nii mõnegi lahkumineku. Need on teinud meile haiget, kuid on aidanud meil paremini mõista, kes on see inimene, keda me enda kõrvale otsime. Samas juhtub sageli, et inimesed ei ole suhet lõpetades päris ausad. Neli naist tunnistavad, mida ma tegelikult lahku minnes öelda oleksid tahtnud – ja mida nad tegelikult ütlesid.

«Me ei taha pikemas perspektiivis samu asju.»

Mis see tegelikult tähendab? «Ma ei ole rahul meie sekselu või sinu karjääriga, nii et ma ei näe, et ma võiksin sinuga kunagi abielluda.» Lauren tunnistab väljaandele AskMen.com, et ta leidis end suhtes väga ebamugavast kohast: mees meeldis talle tõeliselt, kuid pidevalt märkas ta erinevaid ohumärke, mis takistasid tal sügavalt armumast. Lõpuks halvad küljed kaalusid lihtsalt head üles. Näiteks oli mees küll hea ja lahke, kuid voodis tõeliselt halb, suutmata erektsiooni piisavalt kaua hoida. Samuti ei motiveerinud mees end tööalaselt ning oli leppinud 29-aastaselt tööga, mille jaoks ta oli ülekvalifitseeritud ning mis ei viinud kuhugi.

«Me sobime sõpradena paremini.»

Mida see tegelikult tähendab? «Sa ei eruta mind.» Monica jaoks oli suhtes olemine suur asi. Ta polnud sarimonogaam, aga valiv deitija, kes tõeliselt pühendus sellele briljandile, kelle ta lõpuks leidis. Nii avastas ta ühel hetkel, et tal on tunded tekkinud oma parima sõbra vastu. Aga kui asi jõudis voodisse, nad lihtsalt ei klappinud. «Ma tundsin end halvasti. Ta oli tõeliselt hea kutt, aga ma lihtsalt ei suutnud end panna temast erutuma. Ei mina ega tema saanud sinna midagi parata.»

«Tundub, et su elus on käimas palju asju ja ma lihtsalt ei ole sinu jaoks prioriteet.»

Mis see tegelikult tähendab? «Sa töötad kuradi palju.» Heatheri armulugu oli magusvalus – ta kohtas deitimisäpi kaudu kutti ning armus. Alguses selgitas ta endale, et mehe kiire graafik andis lihtsalt talle võimaluse suhet aeglaselt võtta, kuid kui lõpuks oli asi ametlik ning nad mõned kuud juba käinud olid, ärritas teda mehe komme rohkem telefonis kui temaga istuda. «Niipea, kui seks lõppes, haaras ta oma telefoni. Ei mingit kaisutamist!» Kuigi nad asjast ka rääkisid, otsustas Heather loo pausi peale panna. Ta lihtsalt ei näe mehega romantilist tulevikku, vähemalt mitte enne, kui töö maha rahuneb.

«Ma lihtsalt ei ole suhteks valmis.»

Mis see tegelikult tähendab? «Ma ei ole valmis suhteks sinuga.» Ükskõik, mida keegi ütleb, kas nad proovivad või mitte, räägivad sellest või ei – aga kui õige inimene teele satub, oleme me kõik tõsiseks suhteks valmis. Suva see ajastus! Kui su eluarmastus sulle otsa vaatab, avaneb su süda. Sellepärast jättis Catherine maha oma kuti, kellega ta oli mõned kuud käinud. «Ma tahtsin küll suhet ja ta paistis alguses minuga hästi klappivat, aga mida aeg edasi, seda enam mõistsin, et pikas plaanis see ei töötaks. Tema oli aga juba ülepeakaela sees, seega ütlesin ma talle nii, et mitte tema tundeid haavata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles