Sodiaagi saladused: kuidas erinevad tähemärgid vihastuvad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kui sa soovid ehk paremini mõista oma lähedasi ning aru saada, mis neis toimub, kui nad vihastuvad, võid selguse saamiseks pöörduda astroloogia poole.

Higher Perspective on teinud lühikese ülevaate, kuidas erinevad tähemärkid oma viha välja näitavad.

Kaljukits. Suure tõenäosusega neelab Kaljukits oma tunded alla. Neil on sageli tunne, et nad ei saa oma viha ja stressi vabalt väljendada. Pigem oleksid nad oma mures üksinda, kui et kaotaksid enesevalitsuse inimeste ees.

Veevalaja. Kui Veevalaja vihastub, pöörab ta konfliktisituatsioonile ja inimestele, kes teda ärritavad, selja. Nad eelistavad ignoreerida, kui et hakata vaidlema. Samas on nende jaoks oluline rahu taastamine, seega teevad nad kindlasti pärast maharahunemist selleks samme.

Kalad. Ka Kalad pigem väldivad kõikvõimalikke konfrontatsioone. Nad kipuvad ärritununa olla väga enesehävituslikud. Nad väljendavad oma viha läbi nutu ning liigagi sageli peavad nad vihast kauem kinni, kui see kasulik oleks.

Jäär. Jäärad on väga kergesti süttivad, kuid kui on nende valida, ei soovi nad teiste peal oma viha välja elada. Samas on Jäärad väga andestava loomusega – seega anna neile hetk enda kogumiseks ning suure tõenäosusega näed, et peagi on ta valmis rõõmsalt sinuga edasi suhtlema.

Sõnn. Sõnne on väga raske endast välja ajada, aga kui sul see õnnestub, siis hoia oma piip ja prillid! Sõnnid on vihased kaua ning nende viha võib mulksuda pikalt pinna all. Kõige parem on vältida Sõnni suhtes ebaaus või mittelojaalne olemist – see on miski, mis neil harja tõeliselt punaseks ajab.

Kaksikud. Kui sa kunagi pead tegelema vihase Kaksikuga veendud, et ta on väga ootamatud oma tunnete avaldamises. Vihane Kaksik võib olla väga õel ja väga lärmakas, tülisituatsioonis muutuvad nad ääretult kaitsvaks ning teevad sellega ümbritsevatele haiget.

Vähk. Vähid on passiivagressiivsuse meistrid. Kui nad on sinu peale vihased, ignoreerivad nad sind ning kodus valitseb klassikaline «pilt on, häält mitte». Kui sa oled aga valmis probleemi avatult ja rahulikult arutama, on selleks valmis ka Vähk.

Lõvi. Lõvi eelistab pea ees võitlusesse tormata – kui ta on pahane, saad sa sellest kohe ja kiirelt teada. Ka nemad võivad ärritudes muutuda väga õelaks, kuid nende loomuses on püüda tülist nii kiiresti kui võimalik üle saada.

Neitsi. Kuigi Neitsi kannatus venib nagu kumm, kipuvad nad lõpuks närvi kaotades siiski end välja lülitama, et oma tunnetega ise tegeleda. Võimalusel väldivad Neitsid konfrontatsiooni, nii et isegi, kui sa arvad, et nad on sinu peale vihased, ära püüa neile läheneda, kuni nad pole oma emotsioone kontrolli alla saanud.

Kaalud. Kaaludega suheldes mõistad peagi, et nad on võtnud enda rolliks rahuvalvaja rolli. Enamasti ütlevad Kaalud välja, mis neil mõttes on ning lahkuvad, enne kui keegi midagi vastu jõuab öelda.

Skorpion. Skorpionid on oma emotsioonide väljendamises väga ekspressiivsed, nii ei jää sul märkamata, kui oled Skorpioni välja vihastanud. Avalikus kohas püüavad nad enesevalitsust säilitada, aga ära loodagi, et asi on unustatud – suur tüli järgneb kindlasti.

Ambur. Amburitel jagub palju kannatust, aga kui sul õnnestub tabada see üliharv hetk, mil Ambur on tõsiselt vihane, ole valmis tõeliseks sarkasmipuhanguks ning passiivagressiivseteks märkusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles