Igavesti vallalised naised: mu suurim hirm on, et ma ei koge iial armastust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Vallalisus võib olla väga üksildane teekond, kuid inimeste jaoks, kel pole kunagi varem suhtes olnud, on see veel eriti keeruline.

Saladuste jagamise keskkonnas Whisper pihivad täiskasvanud naised, mis tunne on elada ilma kallimata – ning mis tunne on olla terve elu vallaline.

  1. «Ma olen 28 ja mul pole olnud kunagi tüdruksõpra. Asi pole selles, et ma olen liiga kole või veider, ma olen lihtsalt väga valiv.»
  2. «Ma olen 29 ja mul pole kunagi olnud tüdrukut. Ma soovin, et mu sõbrad ei räägiks aina oma muinasjutulistest suhetest, see ajab mind masendusse.»
  3. «Ma olen 35 ning kuigi ma olen palju deitinud ja mu seksieluga on kõik korras, ei ole mul kunagi olnud kallimat. Ma ootan tüdrukut, keda saaksin viia koju perekonnaga kohtuma.»
  4. «Ma olen 36 ja mul pole kunagi olnud poiss-sõpra. Kõik mehed, kellele ma olen võimaluse andnud, on valmistanud pettumuse.»
  5. «Ma olen 30ndates ja mul pole kunagi olnud kutti. Ma loodan, et kes iganes see on, keda ma ootan, teab, kui väga ta mulle väärt on. On see tobe?»
  6. «Ma olen 25-aastane ja mul pole kunagi olnud poiss-sõpra. Ma kardan, et inimesed peavad mind friigiks, kuna mul pole praeguseks vanuseks kordagi olnud püsisuhet.»
  7. «Ma olen 20ndates ja ma pole kunagi olnud korralikus, täiskasvanulikus püsisuhtes. Ma olen süütu ja seetõttu väga närvis.»
  8. «Ma pole kunagi ihalenud abielu või isegi suhet. Nüüd, kui ma olen oma 30ndates, hakkan ma vaikselt ümber mõtlema. Ma loodan, et pole veel liiga hilja.»
  9. «Ma kardan nii väga tüdrukutele, kes mulle meeldivad, öelda, mida ma tunnen. Ma olen 24 ja mul pole kunagi olnud tüdruksõpra.»
  10. «Kuna ma pole kunagi deitinud ja olen juba 30ndates, kardan ma, et kui mõni kutt lõpuks palub mul olla tema tüdruksõber, ei ole mul aimugi, kuidas suhtes käituda.»
  11. «Ma olen 30-aastane ja mul pole kunagi olnud poiss-sõpra. Ma kardan, et mida vanemaks ma saan, seda raskem on kedagi kohata.»
  12. «Ma pole kunagi olnud suhtes ja ma olen juba hilistes 30ndates. Ometi on see ainus, mida ma olen iial soovinud.»
  13. «Ma olen 29, iial pole olnud mul poiss-sõpra, kuid ainus, millele ma suudan mõelda, on abiellumine ja laste saamine.»
  14. «Ma kardan, et ma ei tunne iialgi armastust. Ma olen 25 ja mul pole olnud poissi. Kõik mehed lihtsalt kasutavad mind ära.»
  15. «Ma olen 25, mul pole kunagi olnud poiss-sõpra ja ma olen süütu. Ma pole üleliia mures, aga on päevi, mil ma tunnen, et ma ei leiagi iialgi kedagi, keda armastada ja kes mind vastu armastaks.»
  16. «Ma olen lahutatud vanemate laps ja ma kardan, et ma ei teagi, milline terve suhe välja peaks nägema. Ma olen 20ndates ja pole kordagi olnud tõsises suhtes.»
  17. «Ma olen 30ndates ja mul pole senini olnud pikaajalist suhet, samuti pole ma olnud armunud. Mu suurim hirm on, et ma ei saagi seda enne surma kogeda.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles