Lihtsad põhjused, miks 30ndates on hea abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sul tuleb varsti 30. sünnipäev, aga sa ei ole ikka veel abielus. Sugulased on su maha kandnud ja sõbrad vaatavad kaastundliku pilguga. Meie ütleme, et 30ndad on suurepärane aeg abiellumiseks. Pea püsti! 

21. sajandil arvavad mõned inimesed ikka vee,l et kui sa kolmekümnendaks ei ole abieluranda sõudnud, siis sa ilmselt lõpetad üksinda ja kurvana. Ajad on muutunud ja inimesed peaksid lahti laskma igihaljastest kammitsatest, et enne kolmekümnendat eluaastat peaks kindlasti abielluma. The Zoe Report jagas meiega viis väga lihtsat põhjust, mis 30ndates on hea abielluda.

Sa oled natukene väsinud ja elu näinud. Sa eelistad koduseid õhtuid teleka ees kaaslase kaisus hulludele pidudele, mida sai kahekümnendates peetud.

Sa tead endast palju rohkem. Noorena abiellumisel ei ole mitte midagi viga, aga kolmekümnendateks on sul endast mingi arusaam olemas. Kas sa tahad lapsi? Kui palju? Kuidas sa soovid oma elu elada? See teeb partneri otsimise palju lihtsamaks, sest sa tead, kes sa oled ja mida sa soovid.

Sa ei tee suuri viga nagu su sõbrad noorena. 30ndates oled sa juba vähem naiivne elu osas ja võtad vastu ratsionaalsemaid otsuseid. Sa oled juba näinud, kuidas mõned suhted on purunenud ja teed sellest omad järeldused.

Su finantsasjad on (eeldatavasti) paremad. Noormana ei teadnud sa midagi eelarve planeerimisest ja tegelikult oli täitsa tore elada õhust ning armastusest. Kui sa jõuad kolmekümnendatesse, siis võiks sul on kindel sissetulek ja ülevaade oma rahaasjadest.

Sa tõenäoliselt ei abiellu oma esimese armastusega. Esimene armastus on 99 protsenti emotsionaalne ja üks protsent ratsionaalne. Pärast esialgse roosa mulli lõhkemist võib sind tabada karm reaalsus, et elu ei olegi nii roosiline, kui esmapilgul tundus ja su kaaslane peab olema keegi, kes sind raskel ajal toetab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles