Winona Ryder suhtest Johnny Deppiga: «Ta polnud minuga kunagi vägivaldne!»

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winona Ryder
Winona Ryder Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Winona Ryder avaldas ajakirjale Time, et tema jaoks on väga keeruline mõista skandaale Johnny Deppi ja Amber Heardi lahkumineku üle. «Ma saan küll rääkida vaid oma kogemusest, kuid see oli tohutult erinev sellest, mida praegu räägitakse,» ütles Winona.

Winona ja Depp olid paar 1990ndal aastal pärast nende menukat filmi «Edward Käärkäsi». Depp lasi käele armastuse märgiks tätoveerida isegi «Winona Forever».

Depi abikaasa, näitleja Amber Heard esitas lahutusavalduse selle aasta maikuus ning tuli välja süüdistustega, et Johnny on tema suhtes vägivaldne olnud.

«Ta ei olnud iialgi minuga selline,» rääkis Winona. «Ta polnud minuga kunagi vägivaldne. Ma tunnen teda vaid kui head, armastavat meest, kes on nende suhtes, keda ta armastab, väga kaitsev.»

Ryder tunnistas, et on keerulises olukorras, kuna kõik tahavad kuulda tema arvamust, kuid ta ei tunne end mugavalt vägivallasüüdistusi kommenteerides. «Ma ei taha süüdistada ohvrit – aga ma ei olnud ju seal. Ma ei tea, mis juhtus. Ma ei nimeta kedagi valetajaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles