Pulmakleitide trendid 2016

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pulmadehooaeg on täies hoos. Kas sul on pulmad ukse ees ja murrad pead, millist kleiti kanda ning sooviksid teada, millised on  2016. aasta pulmakleitide trendid? Klassikaline siluett ja pitsist elemendid on moes hooajast hooaega ning üsna etteaimatavad, kuid õnneks on  tegijaid, kes pakuvad üllatusi ja on katsetanud täiesti uusi lähenemisi, kirjutab osta.ee moeblogi.

Pits by Triin Isak täpilisest pitsist siidpaeltega pulmakeep
Pits by Triin Isak täpilisest pitsist siidpaeltega pulmakeep Foto: osta.ee

2016 aasta pulmakleitide trendid:

  • 3D lilleaplikatsioonid – 3D-lilled muudavad kleidi romantiliseks. Popid on nii suured kui ka väikesed lilleaplikatsioonid.
  • Suled –  iga pruut tahab olla oma pulmas valge luik, mitte inetu pardipoeg. Käesoleva aasta pulmakleitide trendides on jõuliselt püünele tõusnud luksuslikkust ja glamuuri lisavad suled… Saa inspiratsiooni!
  • Ultraseksikad läbipaistvad õhukesed kangad tikitud lisanditega, eriti just ülaosas. Sellele stiilile on iseloomulik väga madal V-kaelus, lahtine seljaosa ja julged pitsist kaunistused. Kui sa ei pelga näidata oma figuuri, soovid püüda kõigi tähelepanu ning tunda end tõeliselt naiselikult, siis see trend on just sulle!
  • Pitsist pulmakeep on neile, kes ei taha ennast liigselt paljastada ning soovivad olla rohkem kaetud.
  • Kurguni kinni ontlikud kaelused koos pikkade väljalõigete ja piludega rinnaosas. Kontrastid. Ühelt poolt justkui väga varjatud, kuid teisalt paljastav.
  • Suured, puhvis seelikuosad. Ei oma tähtsust, kas materjaliks on kasutatud satiini või tülli, suure mahuga A-lõikelised seelikud lisavad suursugusust ja annavad tugevat romantilist nooti.

Eelmisest hooajast kanduvad edasi veel märksõnad: peenikesed õlapaelad, pikad hollywoodilikud lõhikud, ekstreemsed nabatopid ja maksiseelikud, pulmatordist inspireeritud satsid, optilised illusioonid pitside näol, pikad varrukad, sügav V-lõige seljal.

Pulmarõivastele ja aksessuaaridele pühendunud Pits by Triin Isak brändi tooted leiad siit.

Olenemata sellest, millised on trendid, kuula oma südame häält ja vali ise enda unistuste kleit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles