Kümme märki, et hakkate varsti lahutama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Uuringud on näidanud, et umbes 60 protsenti inimestest on abielus õnnelikud. Spetsialistid räägivad, et on mõned selged ohumärgid, mida ei tohiks abielu puhul eirata, muidu võite enese teadmata lahutuse randa sõuda. 

Võib olla vajate professionaalsest abi või lihtsalt suuremat soovi asju paremaks teha, et selle 60 protsendi hulka kuuluda, aga see on võimalik, vahendab Goodhousekeeping.com. Siin on mõned ohumärgid, mida abielu puhul tähele panna.

  1. Sa tunned ennast üksikuna. Sa tunned ennast üksikuna, kuigi sa oled suhtes. Väga oluline on kaaslasele öelda, et sinu arvates pöörab ta rohkem tähelepanu muudele asjadele kui oma abikaasale.
  2. Te muretsete pidevalt oma rahaasjade pärast. Paarid, kes muretsevad pidevalt raha pärast, on palju vastuvõtlikumad teistele probleemidele, mis elu ette toob. Proovige oma rahamuredele läheneda tiimina.
  3. Seks ei huvita teid enam. Seksi vältimine ja intiimsuse puudus on suur ohumärk, see tähendab, et su partner ei tundu sulle enam nii atraktiivne.
  4. Sa ei naudi tema seltskonda. Te ei tee enam peaaegu midagi koos ja sa lähed meelsamini sõbrannadega välja, kui jääd kaaslasega koju kaisutama. See on suur ja punane ohumärk jahenevast suhtest.
  5. Te ei tülitse enam. Teadlased ütlevad, et see on jällegi probleem, sest teil ei ole piisavalt huvi oma soovide eest seista. Te olete pigem toakaaslased kui elukaaslased. Õige tüli lahendatakse alati näost näkku mitte sõnumite teel.
  6. Te ei taha professionaalset abi. Paariteraapia on abielule kindlasti väga kasulik, seda ei maksa karta. Kui te ei soovi abi, siis see võib olla märk sellest, et hakkate varsti lahutama.
  7. Sa postitad liiga palju «õnnelikke pilte» sotsiaalmeediasse. Uuringud on näidanud, et inimesed, kes on suhtes ebakindlad, tahavad oma suhet teistele nähtavaks muuta. Järgmine kord, kui sa hakkad uut pilti oma «õnnelikust suhtes» üles panema, siis küsi endalt, kas sa tahad sellega iseennast veenda, et kõik on korras.
  8. Sa oled pidevalt pettunud. Su ootused partnerile on väga kõrged ja kui ta nendele ei vasta, siis sa kipud pettuma ja näägutama, mida kõike ta jälle valesti teeb. Te olete erinevad inimesed ja proovi unustada ebarealistlikud ideaalid.
  9. Sa suhtled ikka veel oma eksiga. Isegi, kui te olete ainult sõbrad, siis see on ikkagi ohumärk sellest, et sa hoiad vanast asjast igaks juhuks kinni.
  10. Sa mõistad, et oled juba mõnda aega väga õnnetu olnud. Mingil hetkel saad aru, et sa oled juba mitu aastat õnnetu olnud ja ei suuda meenutada, millal sa viimati siiralt õnnelik olid, siis see tähendab, et teil ei ole suhtes kõik korras. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles