Postimehe nädalahoroskoop 23.-29. juuli 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Ohhoo, nii mõnelegi tähemärgile lubatakse sel nädalal õnne armuasjades! Mis ootab sind alanud perioodil?

Jäär 21. märts – 19. aprill

Võta rohkem aega enda jaoks! Tegele asjadega, mis pakuvad lõbu ja naudingut. Kui oled lapsevanem, annab lastega tegutsemine rõõmu sullegi. See toob välja su mängulisema poole. Küllap leiad, et neilgi on sulle midagi õpetada. Võib tekkida soov end loomingu kaudu väljendada.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Eelistad rahulikku ja mugavat elu, naudid võimalust puhata ja kaua magada. Oled väga valiv kaaslaste suhtes – ilmselt tahad koos olla pigem nendega, keda juba aastaid tunned ning kindlalt usaldada saad. Ütled ära nii mõnestki kutsest rahvarohkele üritusele ja veedad pigem aega kodus lähedaste seas.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Elutempo kiireneb veelgi. Ilmselt oled pidevalt ratastel, jõuad külastada eri paiku ja kohtuda mitmesuguste inimestega. Oled uudishimulik ja saad võõrastega kiiresti jutule. Hästi sujub koostöö, mõttevahetused kujunevad põnevaks ja viljakaks – tekkida võib originaalseid edasiviivaid ideid.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Tähelepanu all on eelkõige raha- ja äriasjad. Ka juhul, kui praegu puhkusel viibid, võivad ootamatult tekkida uued ideed äri edendamiseks või raha paigutamiseks. Kui oled mõelnud töökohavahetusele, hoia nüüd silmad lahti – pakkumine võib tulla ootamatult. Suhtle aktiivselt ja su asjad edenevad.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Päikese liikumine sinu märgis tõstab energiataset ja lisab veelgi elulusti. Naudid seltskonnas tähelepanu keskpunktis säramist. Tahad oma tunnetest ja mõtetest rääkida. On hea aeg seada eesmärke pikemaks ajaks. Nädal sobib hästi reisimiseks, seiklemiseks, uute muljete kogumiseks.

Neitsi 23. august – 22. september

Kui end väsinuna tunned, võta veidikeseks aeg maha. Ilmselt on suhtlemine võõrastega küllaltki pingutav, pärast seda tahad üksi olla. Mineviku mõjud võivad tunda anda, kunagi kogetu võib tuua ebakindlust su praegusse tegevusse. Kui sa endale teadvustad hirmude põhjusi, saad neist ka üle.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Oled väga suhtlusaldis, tahad pidevalt inimeste keskel olla. Tunned end kindlalt mõttekaaslastega ühel lainel olles, tegutsed meelsasti grupi huvides. Kui pead üksi otsuseid vastu võtma, tunned end nurka surutuna. Kui vaja, küsi nõu inimestelt, kes oma valdkonda väga hästi tunnevad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Oled üsnagi auahne, samas vastutusvõimeline. Võid mingi raske töö enda kanda võtta, sest näed selles väljakutset. Oled valmis tublisti tööd murdma. Ka juhul, kui oled puhkusel, eelistad eesmärgistatud tegevust niisama peesitamisele. Võimalik, et sulle tehakse ootamatu pakkumine elukutse vallas.

Ambur 22. november – 21. detsember

Nädal sobib suurepäraselt reisimiseks. Oled avatud uutele kogemustele, tahad maailma avastada. Põnev on tutvuda inimestega, kellel on sinust erinev taust ja erinevad vaated. Oled uudishimulik, tahad igast hetkest midagi õppida. Tulemas on huvitavaid kohtumisi, võimalik on ka armumine.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Tunned, et miski pole enam päris endine, elu on pidevas muutumiseks. See tekitab sinus meeldivat elevust. Üritad aru saada, mis on see, mida südamepõhjas kõige rohkem vajad. Sellest, mis on oma aja ära elanud, lased kahjutundeta lahti. On hea aeg perekonna raha- ja kinnisvaraasjade ajamiseks.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Suvi on armastuse aeg! Kallimaga koos olles, iga hetke nautides tunned, et elu on vägagi elamist väärt. Võiksite kahekesi reisima minna, avastada paiku, kus te varem käinud ei ole. Kui sul ei ole kindlat partnerit, on praegu sobiv aeg uute tutvuste loomiseks. Armusuhete arendamine läheb lihtsalt ja loomulikult.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Sul tuleb küllaltki palju arvestada teiste inimeste soovide ja vajadustega. Samas pakub kaaslaste nimel pingutamine, neile kasulik olemine sulle rahuldustunnet. Oled usin ja kohusetundlik, tunned rõõmu töistest edusammudest. Äriasjus võib avaneda võimalus soodsaks tehinguks.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles