Viis asja, mida õnnelikud paarid teevad iga päev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Me kõik teame ühte paari, kelle Instagrami-konto on täis romantilisi pilte ja nad paistavad alati nii õnnelikud. Seda ei ole meeldiv vaadata, eriti nendel päevadel, kui tundub, et su enda suhe hakkab kohe koost lagunema. Tekib küsimus, mida sa valesti teed, et sul sellist õnne ei ole?

Tegelikult on päriselt õnnelikud need paarid, kelle läheduses on hea olla, kellega on kerge ja lõbus suhelda. Rasketel aegadel nad võtavad üksteisel käest kinni ja leiavad alati uusi võimalusi, et oma armastust teineteisele väljendada. Tihti on need paarid kuskil 50 kuni 80 aasta vanused. Tõsiasi on see, et hea suhte nimel tuleb palju vaeva näha ja see võtab aega.

Kui nüüd uurida nende õnnelike paaride käest, mida nad on selleks teinud, et nende abielul oleks tugev ja vankumatu põhi, siis selguvad järgmised viis asja.

  1. Nad lubavad üksteist toetada

Mitte kellegi elu ei ole täiuslik. Tugevates paarides lubatakse teineteisele toeks olla kõikides probleemides ja ka rasketel aegadel. Lõpeta illusioonide loomine ja näe oma abielu nii, nagu see tegelikult on koos kõikide probleemide ja rõõmudega.

2. Vaadake asju natuke laiema nurga alt

Kõik väikesed probleemid võivad tunduda esialgu hiiglaslikuna ja tundub, et tunneli lõpust ei paistagi valgust. Selle asemel, et alla anda, peaks astuma sammu tagasi ja asjad taas perspektiivi seadma. Proovige rääkida oma sõpradega, kuidas nemad probleeme lahendavad. Võib olla on neil mõni hea nipp, mis teid aitaks.

  1. Olge positiivsed

Positiivsuse ja negatiivsuse suhe võiks olla kuskil üks viiele. Mida rohkem üksteisele positiivseid asju ütlete, seda vähemtähtsad on tüli käigus halvasti öeldud laused. Õnnelikud paarid otsivad kvaliteetaega, et koos olla ja väljendavad oma tänulikkust üksteisele heade sõnade ning tegudega.

  1. Õnnelikud paarid väljendavad oma soove

Naised kipuvad tihti eeldama, et mehed saavad aru, mida naised mõtlevad või vihjavad. Samas ei ole mehed ise ka valmis kõva häälega oma tundeid väljendama. Enamik inimesi ei küsi, mida nad tahavad kolmel põhjusel: nad eeldavad, kardavad või ei tea, kuidas seda teha. Õnnelikud paarid usaldavad üksteist nii palju, et nad julgevad küsida seda, mida nad vajavad.

  1. Ütle oma kaaslasele, et ta meeldib sulle

Loomulikult me ütleme kaaslasele, et armastame teda, aga võib olla on isegi tähtsam väljendada seda, et ta meeldib sulle. Armastus ei tähenda alati meeldimist, aga see on väga oluline, et sulle meeldiks oma kaaslasega koos olla, sest ta on lõbus ja teil on koos tore - ta meeldib sulle! Ära unusta oma kaaslasele öelda, kui ta näeb hea välja või kui sul on temaga tore koos aega veeta, siis anna talle ka seda teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles