Suhteeksperdid: kolm märki, et ta ei ole sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuidas saada aru, kas su silmarõõm on sinust huvitatud? Kas see, kui ta ei vasta su sõnumitele on märk sellest, et tal on kiire või ta lihtsalt ei ole sinust huvitatud?

Elite Daily jagas meile kolm väga lihtsat ja tabavat märki, et kutt ei ole sinust huvitatud. Pea püsti ja mine eluga edasi. Tuleb uus ja parem! 

1. Ta ei vasta su sõnumitele.

Ta ei sõnumeeri sulle kunagi esimesena, rääkimata helistamisest. Sinu sõnumitele vastab ta harva ja napisõnaliselt. Huvipuuudus on suur märk sellest, et ta ei ole sinust huvitatud.

2. Ta sõbrad ja perekond ei tea, et sa eksisteerid.

Suhteeksperdid ütlevad, et pärast kolme kuud deitimist, võiksid sa teada vähemalt kedagi tema sõpradest ja sugulastest. Asi on väga kahtlane, kui ta tahab sinuga kohtuda ainult öösiti ja pärast poolt aastat pead sa ennast tema sõpradele tutvustama.

3. Ta ei räägi sulle isiklikke asju.

Kas ta on kinnine inimene ja kardab ennast avada? Või on tal mälukaotus, et ta ei räägi sulle midagi oma isiklikest asjadest? Pigem mitte, ta lihtsalt ei ole sinust huvitatud. Kui kutt räägib sulle isiklikke asju, siis ta kutsub sind enda ellu, sest ta näeb sinus potentsiaali pikaajalise kaaslasena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles