Päikest püüdma!

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinimodellid pole enam piitspeenikesed, vaid kaunilt kurvikad. Lõiked laiendavad puusa ja rõhutavad uhkelt peput.
Bikiinimodellid pole enam piitspeenikesed, vaid kaunilt kurvikad. Lõiked laiendavad puusa ja rõhutavad uhkelt peput. Foto: Marc&Andre

Suvi on imelik aeg igas mõttes. Muutub näiteks asjade olulisus – päikeselisel päeval võib kõik muu oodata. Nii tööd, trennid, remont kui ka muu rabelung. Suvitamine on ju ometigi prioriteet, soe aeg libiseb sekundiga käest! Päikese kätte sirakile visates teeb tuju veel mitu kraadi paremaks teadmine, et näed oma uutes päevitusriietes paganama hot välja.

Vahel tundub, et neile nappidele kangajupikestele, mida rannamoeks nimetatakse, ülearu suuri moemuutusi ei mahugi. Igal aastal ikka needsamad erksad toonid ja meretriibud, lilled ja leopardid… Kõike seda võib praegugi kanda, kuid õnneks pilt päris nii üksluine ei ole. Õieti on rannatrendides just sellel suvel toimunud mitu uut uljast kannapööret ja põnevust pakkuvat kukerpalli. Kes soovib, see proovib. Aga peamine on igasuguse eripära austamine, mis kehakompleksides vaevlejad viimaks vabaks laseb ning päikese kätte meelitab.

Pehmed kurvid ja loomulikud lõiked

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles