Rait Kapp testib: milliste koduste vahenditega tõsta seksuaalenergiat?

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljude asjadega on elus nii, et ega enne ei usuta, kui ollakse omal nahal läbi elatud ja tunda saadud. Internet on täis igasugu ekstreemseid võtteid või meetodeid, et muuta meest voodis, autos või looduses vastupidavamaks. Lihtsalt sellepärast, et seks kestaks kauem, oleks nauditavam ja mõnusam. Olen ise teinud nii-öelda väikest uurimust: millel siis on tõepõhi all ja millel mitte. Kindlasti on ka sadu teisi taimi millega tõsta potentsitaset, kuid toetun oma lemmikutele, sest oma kogemused ja reaalsed mõjud, need on kõige õigemad tunnistajad. 

Viagra on kindlasti hea leiutis teadlaste poolt meeste potentsi tõstmiseks, kuid keegi ei räägi sellest, et kui selle kasutamine järele jätta, siis väikemehele avalduvad kõrvalmõjud võivad aja jooksul tema töövõime osaliselt või täielikult nullida. See on nagu kiirtoit, mis hetkel tapab nälja, kuid pikema aja jooksul hakkab vastu töötama kogu organismi talitlusele. Samuti igasugu peenisepillid, erektsioonikestvuse pikendajad jm taoline kraam on minust kaarega mööda läinud. Mitte et need oleksid halvad, vaid nende kasutamise kogemus ja vajadus on seni puudunud.

Kogu maagia seisneb tegelikult mehe tööriista verevarustuse parandamises ja selle säilitamises, sest sellest oleneb otseselt mehe kestvus seksuaalvahekorra ajal. E-vitamiin on üks nendest, mis hoiab mehe jaoks seksuaalsuse ja libiido taseme kõrgel. Samuti on oluline testosteroonitase, mis ongi meeshormoonide hulga näitaja. E-vitamiini sisaldavad minu lemmikutest mesi ja Kreeka pähklid. Neid nimetatakse ka seksi kiirabiks, mis teatud määral avaldavad positiivset mõju seksuaalsuse taseme tõstmisele.

Seksuaalenergia loodusest

Samuti on suhteliselt laialdane ka maitseainete ja ürtide kasutamine mehe seksuaalenergia tõstmiseks. Olen kasutanud näiteks kõrvitsaseemneid, mis on põhimõtteliselt igas toidupoes puhastatuna saadaval. Pakk maksab paar eurot, aga see on seda väärt. Samuti on potentsitõstjaks mehe puhul näiteks maitseained ingver ja kaneel. See ei tähenda, et peaksite hakkama neid lusikakaupa sisse võtma, kuid proovida tasub siiski. Ingverit on erinevat tüüpi ja erineva tugevusega, see on suhteliselt intensiivse maitsega ja võib tekitada vastumeelsust. Õnneks kaneeli puhul seda ei ole – võrreldes ingveriga on kaneel väga meeldiv maitseaine ja pealegi hea lõhnaga. Piisab, kui panna näpuotsaga seda tee sisse või lisada lihtsalt toidu hulka, olenevalt vajadusest ja soovist.

Kindlasti on ka palju taimi, mille eliksiirid või mille üldine kasutamine mõjub kirgastavalt ka naise seksuaalsuse tõstmisele. Teatud taimede kasutamine seksuaalenergia saamiseks on mehe ja naise puhul erineva toimega. Näiteks kaneeli ja ingveri kasutamine naisele ei mõjuvat, samuti ei mõju mehele näiteks muskaatpähklijahu kasutamine toidulisandina.

Jahvatatud muskaatpähkel seevastu pidavat toimima naise puhul. See aitab naisel lõõgastuda, muudab meeleolu, mille mõju ilmneb mitme tunni pärast. Samuti võivad naised julgelt süüa seksuaalenergia äratamiseks mett. Proovige ja katsetage, sest pealegi on tegemist väga maitsvate ja vitamiinirikaste loodustoodetega, kus kaotada pole midagi, võita on aga väga palju. Suvi kestab, andke tuld!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles