Tänu Kate Middletonile on see 80ndate aksessuaar jälle moes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton perega.
Kate Middleton perega. Foto: Morgan/SIPA/Morgan/SIPA

Kui stiiliikoon Kate Middleton kannab midagi uut või vähegi teistmoodi, mõjutab see üleilmseid trende lausa uskumatul moel. Nüüd on tema pärast tõusnud kõige tavalisemate peavõrude müük, sest just üht sellist aksessuaari kandis naine möödunud nädalal kaamerate ette jäädes.

Kuigi plastikust peavõrusid ei ole täiskasvanud naised juba aastaid pähe pannud, kandis hertsoginna Middleton oma elegantse leopardimustrilise peavõru veatult välja, kirjutab Good Housekeeping.

Pealegi on peavõru suvel väga praktiline aksessuaar, sest hoiab juuksesalke näost eemal. See on ka ilmselt põhjus, miks Kate Middleton seda lennuväljal toimunud üritusel kandis. 

«Trendid on alati ringiga tagasi tulnud ja mul on väga hea meel, et Kate proovib oma stiiliga midagi uut,» Kommenteerib 80ndatel moes olnud peavõru kuulsuste stilist Jamie Stevens. «See sobib talle, ta on väga elegantne naine ning tema peas on see lahe ja sugugi mitte kohatu.»

Kate Middleton perega. Foto: Scanpix
Kate Middleton perega. Foto: Scanpix Foto: Chris Radburn/PA Wire/Press Association Images

Stevensi sõnul kehtib lihtne moereegel: «Trendi taaselustades ära kanna seda täpselt nii nagu siis, kui see esimest korda moes oli. Vali samuti loomamustriline peavõru, mitte sametist, mis näeks välja liiga peps.»

Ka stilist Eugene Souleiman soovitab vältida sametist peavõrusid, kuid hoiatab veel omakorda pastelsete ja virsikukarva peavõrude eest. «Metalne on väga ilus,» lisab ta ja tuletab meelde, et iga soenguga peavõru ei klapi. Näiteks kaunistab see hästi pikki juukseid ja lühikesi tukaga soenguid, kuid struktureeritud lokkidega kokku pannes muudab välimuse väga vanamoeliseks. 

«Selleks, et peavõru stiilselt välja kanda, ei pea olema noor - kanna vaid hoolt selle eest, et su riietus oleks tänapäevane ja sobiks iga vanusega,» soovitab Eugene Souleiman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles