Mida teevad mehed potil istudes?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kui sa oled agar online-deitija või tarmukas tinderdaja, kujutled sa kindlasti uue huvitava mehega tutvudes, kuidas ta istub ehk päikeseloojangu ajal õueterrassil, näeb välja hurmav ja kordi parem kui tema profiilipildid ning saadab sulle sealt läbimõeldud ja südamest tulevaid sõnumeid, huultel mänglemas salapärane naeratus.

Tegelikkus on aga palju proosalisem ning mõnele ehk isegi šokeerivgi. MiMedia viis läbi uuringu, et teada saada, millised on tänapäeva inimeste digitaalsed harjumused.

Nad rääkisid tuhande inimesega ning selgus, et üle kolmandiku ehk 69 protsenti inimestest kasutavad oma nutitelefoni tualetis olles. Pooled tunnistasid, et potil istudes käivad nad suhtlusmeedias, veerand veedab aega videote ja piltide vaatamisega.

Samuti tuli välja, et mehed on palju käbedamad saatma naistele tekstisõnumeid just keha kergendamise ajal – 83 protsenti uuringus osalenud inimestest, kes kasutavad vetsus olles kohtingurakendusi, olid just mehed. Selgus ka, et potil olles on mehed palju agaramad «paremale tõmbama» ehk kedagi meeldivaks märkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles