Postimehe nädalahoroskoop 16.-22. juuli 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Millisel tähemärgil on ideaalne aeg suvepuhkuseks, kes aga võiks rohkem panustada karjäärile? Loe meie nädalahoroskoopi ja saad teada!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädal algab ärevalt – Päikese ja Uraani kvadraadi mõju on ettearvamatu, tulla võib üllatusi, mis su plaanid pea peale pööravad. Uus töönädal toob aga rohkesti võimalusi meeldivas seltskonnas suhelda ja pidutsedagi. On soodne aeg hobidega tegelemiseks ja lastega koos tegutsemiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui tegutsed usaldusväärse partneriga, tõotab nädal õige tegus tulla. Koostöö sujub suurepäraselt, uued ettevõtmised annab hooga käima lükata ja esimesed positiivsed tulemused ei lase end kaua oodata. On hea aeg ka armusuhete arendamiseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tasub jõuliselt tööd murda – su tegevus on tulemuslik, pealegi teenid sellega välja nii kaaslaste lugupidamise kui ka kopsaka tasu. Äritehingudki tõotavad kasu tuua. Paremini edenevad asjad siis, kui saad tegutseda üksinda või juhid meeskonda. Teiste inimeste käskudele on sul raske alluda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Marsi trigooni mõjul on sul kuhjaga jõudu ja tahtmist tegutseda. Kõige paremini õnnestub see, mida teed hingega, mis sulle tõelist rahuldust pakub. Leiad rõõmu liikumisest, võid leida endale uue sportliku hobi. Tahad ennast proovile panna, ka teistega mõõtu võtta. Võistlusmoment mõjub kannustavalt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Saad suve nautida – palju ringi liikuda ja toredate inimestega suhelda. Hea kerge on olemas olla! Naudid vestlemist ja naljaviskamist, lihtne on võõraste inimestega jutule saada. Kui mõni kena vastassoo esindaja sulle silma hakkab, ei tasu kõhelda. Meeldivast vestlusest võib alguse saada pikaajaline suhe.

Neitsi

23. august – 22. september

Väga hea aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Uuri nüüd võimalusi ja tegutse otsustavalt! Suurepäraselt sujub koostöö mõttekaaslastega. Kui kuulud mingisse organisatsiooni, on praegu hea hetk kaaslastega ühisüritus korraldada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ehkki perioodi esimesed päevad võivad tuua pingeid isiklikes suhetes, läheb olukord järk-järgult päikselisemaks. Kui sul on häid äriideid, on nüüd suurepärane hetk, et need ellu rakendada. Rahaline edu on kiire tulema, lisaks jääd oma nutikuse ja töökusega ka silma.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Julgust ja tahtejõudu on palju. Sisemine sund paneb sind tegutsema. Vahepeal seiskunud projektid õnnestub nüüd täie hooga taas käima saada, tasub aga ka midagi täiesti uut alustada. Väga tähtis on tegeleda enese arendamisega eeskätt füüsilises plaanis, pöörata tähelepanu tervisele.

Ambur

22. november – 21. detsember

Meeldivalt stabiilne nädal, mil sujub hästi nii mõttetöö kui ka suhtlus ja koostöö kaasinimestega. Suudad hästi sõnu seada, end täpselt ja mõjuvalt väljendada. Kui oled ise viisakas ja suhtlusaldis, vastavad teised samaga. Praegu alguse saav armusuhe kujuneb ilmselt pikaajaliseks ja kindlaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tasub suhete arendamisel aktiivne olla. Kui keegi sulle väga meeldib, ära jää ootama tema tähelepanu, tegutse ise! Kutsu ta näiteks huvitavale, seikluslikule üritusele, kus saab ennast proovile panna – ühised tegevused ja emotsioonid liidavad teid. Väga hea aeg ka sõpradega tegutsemiseks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kesksuvest hoolimata pakuvad taevased seisud erilisi eduvõimalusi töö ja karjääri vallas. Kui nüüd aktiivselt tegutsed, saavutad kiiresti oma eesmärgi. Kui sa praeguse töökohaga rahul ei ole, tasub praegu otsida uusi variante – võimalik on leia oma kutsumusele vastav suur väljakutse.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Väga hea nädal reisimiseks, matkamiseks, seiklemiseks. Sul on võimalusi ennast proovile panna. Võid avastada, et oled suuteline enamaks, kui sa oodanud oleks. See tõstab tunduvalt su enesekindlust, annab julgust edasistele seiklustele vastu minna. Põnevas olukorras tekkivad ka huvitavad suhted.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles