Pekid põlema: tule ja löö kaasa!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

«Hei, laena pekki! Kui päriseks anda ei taha, anna ajutiselt, hiljem sööd tagasi!» kutsub treener ja Korrus3 eestvedaja Martin Plaser kõiki kaasa lööma. Kuidas saavad sinu pekid aidata lapsi?

«Pekk heategevuseks» on mitmekihiline kampaania. Unibet pokkerimeeskonna liikme Anti Reinthali treenimisest kasvas välja kasvanud väljakutsete jada, mis teadvustab ülekaaluga seotud probleeme, juhib tähelepanu paljulapseliste perede sportimisvõimalustele ning aitab mõelda oma tervisliku tuleviku peale. Praeguseks on lisaks Antile liitunud kampaaniaga ka näiteks näitleja Tiit Sukk, kes omakorda esitas väljakutse Toomas Uibole. Kokku on hetkel kaasalööjaid üle neljakümne!

«Ilma tõeliselt kaalu kujunemise olemist mõistmata on raske saavutada tulemusi,» ütleb Martin Plaser. Trenniga liituma ei pea – tegemist on igaühe isikliku lubadusega tagada endale tervislik tulevik. Küll aga on kõik Korrus3 treenerid valmis tasuta sind juhendama, konsulteerima ning ka toitumiskavad läbi rääkima.

Mina otsustasin võtta eesmärgiks septembri alguseks kaotada kuus kilo, kilohinnaks 15 eurot. See tähendab, et kui mul see õnnestub, annetan ma heategevuseks 90 eurot. Kui mul aga see välja ei tule, maksan loobumisel kolmekordse summa Korrus3 ja laste toetuseks. Mulle tundub see täiesti võit-võit stsenaariumina! Nii et tule minuga trenni ja teeme koos natuke head nii endale kui ka lastele!

Kui sul üleliigset pekki anda pole, siis võid kaasa lüüa ju ka sümboolselt. Tore on see, et ise saad määrata nii eesmärgi kui ka hinna.

Vaata rohkem infot ja liitu siit!

Et aidata paljulapseliste perede laste trennis käia, võid teha ka ülekande:

MTÜ KORRUS3
a/a Nordea Pank EE731700017003738692
Selgitus: annetus/toetus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles