Modell mõnitas avalikult jõusaali riietusruumis olnud naist (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Mathers.
Dani Mathers. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Paljude inimeste jaoks on jõusaal hirmutav koht. Lisaks sellele, et paljud ei tea, kuidas treeningmasinaid kasutada, muudab jõusaalis riiete vahetamine ja pesemas käimine naisi ebakindlaks.

Kahjuks tõestas modell Dani Mathers, et neil hirmudel võib tõepoolest alust olla. Nimelt tegi modell pilti ühest naisest, kes oli parajasti jõusaali riietusruumis riideid vahetamas. 29-aastane Mathers oli parajasti saunas, kui ta märkas läbi klaasukse naist, kes riideid vahetas. Modell otsustas naisest pilti teha ja jagas seda sotsiaalmeedias, kirjutab Good Housekeeping.

Asja muudab veel eriti halvaks pildiallkiri: «Kui mina pidin seda nägema, siis peate ka teie». Naisest tehtud foto kõrval oli Matheris selfi, kus ta hoiab õudusest kätt suu ees. Sisuliselt saadab Mathers pildiga sõnumi, et kui teised naised ei vasta tema iluideaalile, siis on nende kehad rõvedad ja keegi ei tohiks neid näha. Lisaks sellele, et Mathers solvas tema jaoks täiesti võõrast naist, ei austanud ta ka tema privaatsust. Jõusaali riietusruumis rõivaid vahetades tahaks ju loota, et keegi pole niivõrd õel kui Mathers, kes on muide üles astunud ka ajakirjas Playboy.

Internet reageeris sellele kiiresti ja Mathers on sotsiaalmeedias palju kriitikat saanud. Naine andis välja ka endapoolse teate, kus ta selgitab, et tema käitumisviis oli täiesti vale ja ta poleks pidanud nii tegema. «See foto pidi minema privaatvestluses mu sõbrannale, aga kuna ma olen Snapchatis alles värske kasutaja, siis ma ei mõistnud, kuhu ma selle postitasin,» kirjutas Mathers. Paljud on veendunud, et taolise teatega näitas Mathers, et ta ei saanud sugugi aru, mida ta valesti tegi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles