Mehed räägivad: mis poissmeesteõhtul tegelikult juhtub

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui oled näinud filmi «Pohmakas», siis võib-olla mõtled, et kõik poissmeesteõhtud on nii hullumeelsed. Tegelikult see päris nii pole.

Elite Daily uuris meestelt, mis poissmeesteõhtutel päriselt juhtub. Siin on mõned vastused.

Harrison (27): «Ma lootsin alati, et saan oma poissmeestepeo korraldada Cancunis, sest ma ei jõudnud ühelgi koolivaheajal sinna. Seega sinna me läksimegi. Meid ootas aga ees suur torm ja kolm päeva sadas ainult vihma. Me veetsime aega oma hotellitoas, jõime tekiilat ja mängisime erinevaid kaardimänge.»

Greg (28): «Ütleme nii, et keegi oleks võinud mu poissmeesteõhtust filmi teha. Me kaotasime ühe mehe ära ja leidsime ta päev hiljem haiglast, sest tal oli alkoholimürgitus. Üks meie sõpradest pidi varem lahkuma, sest ta arreteeriti. Meid visati kolmest ööklubist välja. Võib vast öelda, et mina käitusin kõige paremini.»

Brendon (27): «Mu naine ei tea seda ja ma olen pidanud paljudele sõpradele maksma, et nad suud kinni hoiaks, aga ma suudlesin oma poissmeestepeol strippariga. Ta polnud parajasti tööl ja me tutvusime temaga baaris. Mu sõbrad maksid stripparile, et ta mind suudleks. Kõik käis väga kiirelt, aga me siiski suudlesime. Kui mu naine saaks teada, siis oleks asi üsna hapu.»

Kyle (26): «Kuidas ma saaksin rääkida, mis mu poissmeesteõhtul juhtus? Me maandusime New Orleansis ja rohkem ma ei mäleta. Sealt edasi on kõik minu jaoks udune. Ma jõin terve lennureisi aja ja jätkasin samas tempos kaks päeva, kuni lõpuks sõitsime tagasi koju.»

Paul (29): «Me läksime mõlemal õhtul juba kell üheksa magama. Päeval mängisime golfi ja käisime ookeanis ujumas. Lõpuks olime liiga väsinud, et baari või ööklubisse minna. Ma ei tahtnud oma naisele rääkida, kui igav meil oli, seega ma valetasin, et olime mõlemal õhtul pikalt väljas.»

Trevor (29): «Las Vegas pole kunagi poissmeestepeo jaoks hea koht. Tegelikult on küll, aga kui sa lähed sinna, siis jäta rahakott koju või sulge ajutiselt oma pangakonto. Muidu juhtub nii nagu minul ja te kaotate kasiinos suure summa raha (100 000 dollarit, kui täpne olla). Mu naine teab, et ma mängisin, aga ma ütlesin talle, et kaotasin vaid 2000 dollarit.»

Vinnie (28): «Minu poissmeestepidu kestis vaid ühe õhtu. Korraldasin selle oma kodulinna kohalikus baaris ja kutsusin kõik ülikooliaegsed sõbrad. Ma käin seal baaris vähemalt korra nädalas, seega nad teavad mind hästi. Baariletile olid shotid valmis pandud, kui me sinna jõudsime. Ma vist jõin 13 viinashoti 30 minutiga. Kaks tundi hiljem oksendasin igale poole.»

Carl (29): «Ma tundsin terve peo ajal oma naisest puudust. Istusin baaris ühes nurgas ja saatsin talle sõnumeid. See oli üsna hale, kuna me kõik kulutasime päris suure summa raha, et sõita Los Angelesse.»

Michael (30): «Mu kaks sõpra ei saanud sel õhtul tulla ja teistel sõpradel olid muud plaanid. Mu poissmeestepeol olid vaid mu vend ja isa. Õhtu polnud täielik pettumus, aga see polnud siiski see, mida ma ootasin.»

Lucas (31): «Ütleme nii, et ma veetsin päris palju aega traumapunktis. Ma läksin klubis kaklema ja murdsin käeluu. Naisele ütlesin, et murdsin käeluu sõpradega jalgpalli mängides.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles