Internetis võidab südameid foto isast, kes magab haiglas lapsevoodi all

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Amy Palmer jagas Facebookis fotot, mis tõestab, et lapsevanemad on ilmselt kõige isetumad inimesed maailmas.

Fotol on tema abikaasa Andre, kes magab haiglas nende 20-kuuse poja voodi all. Vanemad viisid pisipoisi haiglasse, sest poisil oli astmaatakk. Palmer kirjutas foto juures, et pildil on töökas mees, kes pühendub täielikult oma perele. Palmeri abikaasa oli olnud öövahetuses tööl ja haiglasse jõudes oli ta väga väsinud, aga ta oli vähemalt kohal, rõõmustas naine. 

Palmeri sõnul oli tegemist varahommikuga, ta abikaasa oli töö lõpetanud ja nende tütre lasteaeda viinud ning lõpuks haiglasse jõudnud. Nende palat oli lastehaiglas väga pisike ja mees otsustas, et viskab pikali lapsevoodi alla. Naise sõnul olid haiglatöötajad väga mõistvad ja oleksid mehele kindlasti midagi alla andnud, kui nad oleksid teadnud, et ta plaanib põrandal magada. Palmeri arvates vääriks tema abikaasa aasta isa tiitlit.

Huff Posti andmetel on fotot jagatud tuhandeid kordi ja sellele on reageerinud kümned tuhanded inimesed. Foto jõudis Facebookis ka populaarse Love What Matters grupi lehele, kus see meeldis 65 000 inimesele ja seda jagas 5300 inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles