Efektiivse treeningu saladus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sina tead, mis on efektiivse treeningu saladus?

Teadlased selgitasid, et efektiivse treeningu saladus on hea sõber, kellega koos treenides lülitab su aju töölt mängule. See tähendab, et treeningu ajal veedad sa oma sõbraga aega, mis möödub mängeldes, vahendab Hello Healthy.

Lisaks selgus, et sa ei pea selle jaoks isegi sõbraga samas ruumis olema. Igasugused treeningäppid, mis panevad sind oma sõbraga võistlema või kust sa saad jälgida, kuidas sõbral läheb, panevad sind oma treeningul rohkem pingutama.

Samas ei tohiks sõbraga treenimine olla raske ja kurnav kohustus, mis annab treeningutes tagasilöögi. Tiimiga või sõbraga treenimine peaks mõjuma motiveerivalt ja olema lõbus, mitte emotsionaalselt ja füüsiliselt kurnav tegevus.

Paku mõnele sõbrale, et te võiksite liituda sama rakendusega ja seadke endale eesmärgid, kas ühised või eraldi. Näiteks võite võistelda, kumb suudab kahe nädala jooksul rohkem kilomeetreid joosta või panete eesmärgiks, et kahepeale kokku peate käima trennis näiteks kuus korda. Nii on sul treeninguks vajalik motivatsioon kohe olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles