Naine kirjutab: kallim palus, et ma ei kannaks bikiine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Väga palju on räägitud vägivaldsetest suhetest ja sellest, et partner ei pea oma kontrollihimu välja näitama tingimata füüsiliselt, vaid võib seda teha ka sõnadega. Kuidas sellest aru saada? Kuidas teha kindlaks, millal on mees pelgalt ebakindel ja millal soovib ta sind kontrollida?

Üks Redditi kasutaja sattus üsna omapärasesse olukorda, kui nad olid kallimaga randa minemas. Naine on viimase aastaga kaalust alla võtnud ja seda on märganud ka tema kallim, kes on seetõttu muutunud armukadedaks.

«Pakkisin rannakotti kokku ja võtsin ka bikiinid kaasa. Mu mees nägi seda ja ütles: «Me peame rääkima». Tal olid pisarad silmas, kui ta rääkis mulle, et ta ei taha, et ma bikiine ega midagi paljastavat kannaks,» kirjutas naine. «Ta ütles, et ma näen niivõrd hea välja, et teised mehed ilmselt vaataksid mind ja seejärel ütles ta minu arvates ühe eriti kulunud lause: «Kallis, ma usaldan sind, aga ma ei usalda teisi mehi».» Naine pöördus Redditis teiste poole, et uurida, kuidas sellisele asjale reageerida.

«Ära kuula teda,» soovitas üks teine naine talle. «Ausalt, kui mina oleksin sinu asemel, siis ma isegi solvuksin natuke oma endise mina nimel. Põhimõtteliselt ütles ta, et enne polnud sa piisavalt seksikas, et teistelt tähelepanu saada, aga nüüd oled ja ta tahab su ilusat keha varjata. See on absurdne. Tema on ebakindel, see on tema probleem. Kinnita talle, et armastad teda ega teeks talle haiget, pane rannas bikiinid selga ja kanna neid uhkusega. Sa peaksid enda üle uhke olema!»

«Sa peaksid temaga rääkima,» soovitas üks Redditi kasutaja. «Ürita talle mõista anda, et tema käitumisviis on kontrolliv. Ma ei usu, et ta kardab, et sa võiksid teda petta või et teised mehed viskuksid su peale. Pigem tundub, et su kaunis keha võib ligi meelitada teisi mehi... nägusaid, sportlikke, seksikaid mehi, kes võivad sinuga flirtida. Ta kardab, et teised mehed köidavad su tähelepanu ja sa võid ta maha jätta. Rääkige sellest ja kinnita talle, et kõik on korras.»

«Kui keegi ütleb sulle, et ta «usaldab sind, aga mitte teisi», siis see tegelikult tähendab ju, et ta ei usalda sindki. Ära lase end eksitada sellel, et «tal olid pisarad silmis». Kui ta on tõesti mures, et teised mehed võivad sulle ligi tikkuda, siis pole asi ju bikiinides. Kaunis naine tõmbab mehi ligi hoolimata sellest, mida ta seljas kannab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles