Rait Kapp: kahepealine mees

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Malta vanasõna ütleb, et kui mehe peenis on otsustanud, siis austus puudub. Venelased ütlevad, et peenis passi ei küsi. Eestlased ütlevad lihtsalt, et mehel on kaks pead (ja mõlema jaoks verd ei jätku). Mõlemad pead peaksid ideaalis tegema koostööd. Üks pea otsib oma seksuaalvajaduste rahuldamiseks sobilikku paarilist, teise ülesanne on lihtsalt pea püsti ajada ja oma töö ära teha.

Mõlemad pead on nagu Siiami kaksikud, ühe keha küljes, kuid erinevate ülesannetega. Lõppeesmärk on siiski tegutseda nii, et mõlemad on rahul ja tunnevad elamisest rõõmu, mitte pole üksteise vaenlased. Elutähtis peadevaheline sõprus, mis määrab paljuski üldise eluõnne, on mehe jaoks kindlasti tähtsaks osaks õnnelikust ja stressivabast elust.

Meestemaailm iseenesest on lihtne ja sirgejooneline. Mehed on enamasti alati valmis, kui seks saab toimuma kohe. Hiljem võivad tekkida süümepiinad, kahetsused, eelarvamused ja ülemõtlemine, liigne analüüsimine. See moment, mida kirjeldab väga ilmekalt lause raamatust «Mees Vincist»: «Põlevate silmadega tahan neelata kaunite piigade ja neidude maist ilu!» Sel juhul on kindel, et veri vemmeldab ja aeg on tegutseda. Seda võib võrrelda nagu mingit üleloomulist energiavoogu, mis läbib kogu keha, hetkelist kangestumist, kui seksuaalenergia signaal on jõudnud silmade kaudu läbi närvikanalite peenisesse.

C. Castaneda kirjutab oma raamatutes väga täpselt, mis on seksuaalenergia. Yaqui indiaanlaste jaoks on seksuaalenergia ainus tõeline energia liik. See on väga oluline ja seda tuleb kontrolli all hoida ning väga ettevaatlikult kasutada. Seda tuleb kasutada nende indiaanlaste arvates elu loomiseks. Seksuaalakti vältel kogevad mõlemad partnerid energiavooge ja väga suurt erutust, mille kulminatsiooniks on nende segunemine, ühtesulamine. Suguühe on alati teadvuse andmine, isegi siis, kui see tegelikult kuhugi pärale ei jõua. Kokkuvõttes võib öelda, et peenis ei tea, kas seks toimub elu andmise eesmärgil või on see lihtsalt seks lõbu pärast. Mehe organism on selleks hetkeks igatahes alati valmistunud, valmistunud elu andmiseks. Bang!

Kuid mida tunneb peenis?

Kuid mida tunneb peenis, kui teda pidevalt topitakse teadmata kehadesse et lihtsalt rahuldada oma peremehe vajadusi? Proovige tõmmata paljale kehale ühekordne vihmakeep ümber ja lihtsalt istuge soojas ja niiskes keskkonnas, näiteks saunas lava peal mõnda aega. Lihtsalt mõttelend, never mind, kuid midagi taolist tunneb mehe parim sõber suhteliselt tihti, kui tal on kondoom ümber ja ta «teeb oma rutiinset tööd». Samuti on ka hetki, kui mehe parim sõber tõrgub, ei viitsi ennast püsti ajada. Enamasti on põhjuseks liigne alkohol, samuti võib olla ka liigne stress ja üldine kehaline väsimus. Kui tema on laisk ega taha tööd teha, on kogu mehe päev või öö rikutud.

Kahepealine mees peab tegutsema nagu üks tervik selle nimel, et seks oleks mõnus ja hea. Olen isegi kuulnud anekdootlikku ütlemist, et mehe silm ja peenis on sama närvikiuga seotud. Mehe enesekeskne sõprus oma aju ja teise pea vahel on edasiviiv ja tõeline. Tuleb panustada sellesse sõprusesse ja olla üks tervik. Saagu mehe elukestvaks motiiviks slogan: oleme koos õnnelikud ja suured sõbrad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles