Venemaa kauneim ekspordiartikkel - Natalja Vodjanova

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nižni Novgorodis 1982. aastal 17-aastasele üksikemale sündinud ning hiljem rahvusvaheliselt tuntud tippmodelliks saanud Natalja Vodjanovast rääkides ei saa üle ega ümber väljendist «tuhkatriinulugu», kirjutab ajakiri Naised.

Vaestes oludes kasvanud ning lapsepõlves ema kõrval Vene talve karmides tingimustes turul tööl käinud Vodjanova juhtus kohalikku modellikooli poolkogemata ning juba 15-aastasena läks ta oma elu peale, üürides koos sõbrannaga korteri.

Neiu ellu tuli müstiline pööre, kui ta sattus 17-aastasena ühe Moskva moefotograafi vaatevälja ning talle tehti ettepanek Moskvasse proovitööle tulla.

Nagu muinasjutus, selgus fotoaparaadi ees, et plika on veel parem, kui esmapilgul arvati, ning vähem kui aasta pärast oli Nižni Novgorodi alaealine turumüüja Pariisis modell. Nüüdseks on ta vähemalt kümmekond korda olnud ingliskeelse Vogue’i esikaanel.

Ka eraelus on Nataljal läinud hästi - tänaseks on tal kolm last kunagi erapeol kohatud Briti lordi Justin Portmaniga, kellega ta on juba 10 aastat abielus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles