Liina Vahter: olen rohkem kui meelelahutaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter
Liina Vahter Foto: SCANPIX

«Ühikarottide» näitleja, juuksur ning tantsusaate võitja Liina Vahter (22) astus möödunud aasta viimastel päevadel poliitikasse ning tunnistas ajakirjale Naised, et tunneb tuleviku ees ka kõhedust. Siiski arvab ta, et elu ei peaks elama nii, et midagi ei juhtu.

Otsus poliitikasse astuda tuli tema sõnul väga raskelt - ta kardab ennekõike seda, mida arvab üldsus. «Eks kohati on aeg-ajalt tunne, et ma olen mingi peibutuspart, ma ei ole selle kõige vääriline ega saa üldse millegagi hakkama. Loomulikult tekitas see kõik minus tohutut hirmu!»

Samas märkis Liina, et temas on palju muud kui see, et ta on vaid meelelahutaja, ning ta peabki selle nimel töötama, et ennast tõestada. «Lõputult ma seda olla ei taha, nagu ma ei taha olla ka terve elu juuksur, seega ma tahan pigem poliitikasse jääda,» selgitas Liina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles