Üllatavad asjad, mida inimesed on pärast lahkuminekut kaasa võtnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Mul on vähemalt üks ühevärviline T-särk igalt kutilt, kellega ma suhtes olen olnud,» tunnistas üks noor naine. Whisperi keskkonnas avaldavad mehed ja naised, mida nad on partneri asjadest pärast lahkuminekut kaasa võtnud.

  1. «Ma võtsin oma endise kuti lemmiktossudest ühe kaasa. Nüüd ta peab elu lõpuni seda taga otsima või ühe tossuga käima.»
  2. «Varastasin oma eksi lemmikpadja ja kõik tema lemmikfilmid. Seejärel tegin ma need katki ja saatsin talle postiga tagasi. Juurde kirjutasin: «Täpselt nii, nagu sina murdsid mu südame».»
  3. «Võtsin kaasa tema jäähokiuisud, sest ta kogu aeg uhkustas sellega, et ta on nii osav hokimängija. Ta märkas nende kadumist mitu kuud hiljem ja läks väga närvi selle peale. Ma olin ülimalt rahul.»
  4. «Ma jätsin endale tema auto ja mootorratta varuvõtmed, sest mina aitasin tal neid osta.»
  5. «Jätsin endale mõned oma ekstüdruku riietest.»
  6. «Meie seksivideo! Igaks juhuks, et ta sellega midagi rumalat ei teeks.»
  7. «Mehe dressipluus. Ta oli professionaalne sportlane.»
  8. «Ma võtsin tema juurest kaasa ühe raamatu, mida ma tean, et ta tahtis väga lugeda. Ma sain teada, et ta pettis mind ega mõelnud kaua, mida kaasa haarata.»
  9. «Võtsin tema juurest kaasa popkornimasina, sest mul endal pole praegu nii palju raha, et uut osta.»
  10. «Tema särgi. Ta tahtis seda väga tagasi, aga me ei kohtunud enam ja ma viskasin selle koos tema teiste asjadega minema.»
  11. «Ma võtsin oma ekstüdruku mikrolaineahju. Mitte sellepärast, et ma ise seda väga oleks tahtnud, aga pigem sellepärast, et tema tahtis seda.»
  12. «Võtsin kaasa mehe pidžaamapüksid. Need lõhnasid tema järele ja ma tundsin temast väga puudust.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles