Kuus toiduainet, mis aitavad tõhusalt rasva põletada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artišokk.
Artišokk. Foto: Vida Press

Kui soovid kaalust alla võtta, siis tasuks valmistoite vältida, sest kunagi ei saa täiesti kindel olla selles, mida need toidud sisaldavad. Selleks, et edukalt kaalust alla võtta, tuleks süüa n-ö päristoitu ja valida toite teadlikult.

Mõistlik oleks eelistada toite, mis maitsevad hästi, täidavad kõhtu ja põletavad ka rasvu. Prevention tõi välja kuus toiduainet, mis aitavad hästi rasvu põletada.

  • Artišokk

Artišokki võib nimetada supertoiduks, sest see sisaldab süsivesikut nimega inuliin, mis aitab vähendada nälga tekitavat hormooni nimega greliin.

  • Cayenne'i pipar

Cayenne'i pipar teeb keha kuumaks ja väidetavalt kiirendab ainevahetust. Sama toime peaks olema tšillipipral ja mõlemad piprad suurendavad ka libiidot. 

  • Kaneel

Uuringud on näidanud, et piisab kõigest 1/4 teelusikatäiest kaneelist, et keha töötleks suhkrut 20 korda kiiremini ja alandaks veresuhkru taset. See tähendab ka kiiremat kaalulangust.

  • Ingver

Ingver täidab hästi kõhtu, seega ei pea muretsema, et sul võiks tekkida ootamatuid isusid. Lisaks sellele on ingver looduslik vahend merehaiguse leevendamiseks.

  • Tee

Tee sisaldab palju kasulikke ühendeid, muuhulgas ka antioksüdanti, mis aitab kehal rasvu põletada.

  • Äädikas

Äädikas aitab alandada glükoosi taset veres ja see aitab kehakaalu langetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles